Fotók letöltése az internetre és mentés az iPad-re

Az iPad segítségével könnyedén töltheti le a fényképeket és képeket az internetről az iPadre. Ez vonatkozik az e-mailben elküldött fotókra és a népszerű közösségi média alkalmazásokban, például a Facebookon és a Twitteren is látható képekre.

Azonban nem minden webhely barátságos a képek iPad-re történő mentéséről. Függetlenül attól, hogy szerzői joggal védett fotókat próbálnak-e megvédeni, vagy nem barátok a táblagépen, a webhely blokkolhatja a kép letöltésére tett kísérletet. Ennek azonban van egy könnyű megoldása is.


Fotók letöltése az iPadre

Ha talál egy képet, amelyet menteni szeretne az iPad készülékére, kövesse az alábbi utasításokat:

  1. Keresse meg a menteni kívánt fényképet. Menthet a Mail alkalmazásból, a Safari böngészőből, a Facebookból vagy egy másik alkalmazásból. Helyezze az ujját a fényképre, és tartsa rajta a képen, amíg egy menü meg nem jelenik a képernyőn. Koppintson a Fotó mentése letölteni.

    A Safariban a menü olyan opciókat tartalmazhat, mint például Megnyitás új lapon or Hozzáadás az olvasási listához amikor a kép egy másik weboldalra mutató link is.

  2. Az olyan alkalmazásokban, mint a Facebook vagy a Twitter, a letöltés előtt meg kell érintenie a fényképet a teljes képernyős megjelenítéshez.

    Egyes alkalmazások a kép mentése előtt engedélyt adhatnak a Camera Roll-ra.

  3. Ez a folyamat minden támogatott alkalmazásban ugyanúgy működik.


Ha nem tud képet menteni

Bár számos webhely és alkalmazás támogatja ezt a funkciót, létezik néhány figyelemre méltó kivétel, köztük az Instagram és a Pinterest. Képernyőképpel azonban elmentheti a kívánt képeket.

  1. A képernyőkép elkészítése előtt bontsa ki a képet, hogy kitöltse a képernyőt a csipet-nagyítás mozdulattal.

    Egyes alkalmazások, például az Instagram, teljes képernyős kapcsolóval is rendelkeznek, ha a képek alapértelmezés szerint nem így jelennek meg.

  2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Sleep / Wake gomb az iPad tetején és a FŐOLDAL gombot egyszerre. A képernyő villog, ha sikeresen elkészítette a képernyőképet.

  3. Képernyőkép készítése után a fénykép a kijelző bal alsó sarkában jelenik meg indexképként. Koppintson erre a fotóra a szerkesztéshez mentés előtt, vagy a mentéshez húzza le a képernyőről.

  4. Amikor megérinti az előnézetet és szerkesztési módba lép, húzza a címkéket a képernyő szélén és sarkaiban a kép kivágásához. nyomja meg csinált amikor befejezi a képernyőkép kivágását.

  5. A fotót a Fotók alkalmazásban is szerkesztheti.


Hova kerül a fénykép?

A Camera Roll az alapértelmezett album a Fotók alkalmazásban fényképek és filmek tárolásához. Az albumhoz való hozzáféréshez nyissa meg a Fotók elemet, koppintson a ikonra Albumok gombot a képernyő alján, és koppintson a ikonra Filmtekercs.