Hogyan csatlakoztassuk a keverőt Mac-hez

A Windows a Twitch-kel közvetlen versenyben mutatta be streaming alkalmazását és szolgáltatáskeverőjét. Egészen a közelmúltig többnyire Windows-központú ügy volt. Most azonban egy streaming alkalmazás segítségével a Mixerre streamelhet a Mac segítségével.

Ez a cikk Mac számítógépekre vonatkozik, amelyek legalább 4 GB RAM-mal rendelkeznek. Általánosságban elmondható, hogy a macOS Catalina (10.15) az OS X Yosemite (10.10) révén a legjobb élményt nyújtja.


Hogyan lehet elkezdeni a streaminget a Mixerrel Mac-en

A Mixeren Mac-mel való streaming nem olyan egyszerű, mint Xbox vagy Windows 10 használatával, de mégis megtehető. Ahogy a Windows 10-en vagy az Xbox-on, szüksége van rá egy fiók a Mixeren, de Mac használatakor le is kell töltenie streaming szoftver streamelni a Mac segítségével. Az Open Broadcaster Software (OBS) egy megbízható ingyenes és nyílt forráskódú program, de más streaming szoftver is elvégzi a munkát.

Miután letöltötte a választott programot, be kell állítania mind a Mixerrel, mind a Mac-del. A folyamat az Ön által használt streaming szoftvertől függően változik, de a Mixer Broadcast Dashboard linket ad az adott streaming program beállításához. A kezdéshez szüksége van ezekre a részletes utasításokra.

  1. Nyissa meg a Mixer webhelyet Mac számítógépén.

    A Mac-felhasználóknak közvetlenül a Mixer webhelyére kell navigálniuk az adás beállításához, ellentétben a PC-felhasználókkal, akik kihasználhatják a Game Bar előnyeit.

  2. Válassza ki a felhasználói ikon a képernyő jobb felső sarkában.

    A képernyő felbontásától függően előfordulhat, hogy maximalizálnia kell az ablakot, vagy görgetnie kell a felhasználói ikon megjelenítéséhez.

  3. választ Broadcast Dashboard. A Broadcast Dashboard az adatfolyamok összes beállításának helye.

  4. Állítsa be a stream címe és egyéb részletek az adás finomhangolásához.

    Próbálj meg előállni egy éles címmel, amely az embereket behúzza, nem pedig valami homályos dolgot.

  5. választ Adatfolyam beállítása.

  6. Kattintson az streaming szoftver szeretné használni.

    Ha még nem ismeri a streaminget, az OBS egy ingyenes streaming szoftver, amely könnyen használható és képes a Mixerrel történő streamingre.

  7. választ Telepítési utasítások.

  8. A közvetítés megkezdéséhez kövesse a programspecifikus utasításokat.

Bár a Mixerre történő streaming a Mac-ről nem olyan intuitív, mint a streaming egy Windows 10-es számítógépről vagy egy Xbox-ról, ennek sem kell nehéznek lennie. A különböző műsorszóró alkalmazások változó mértékben szabályozhatják a sugárzás specifikációit. Ha még nem ismeri az alkalmazással történő streaminget, vagy valami viszonylag egyszerűen használható dolgot szeretne, akkor az OBS a megfelelő út. Ha hajlandó elkölteni néhány dollárt, és több funkciót szeretne elérni, akkor az XSplit a legjobb megoldás.


Keverő iPhone vagy iPad készüléken

A Microsoft kifejlesztett egy iOS Mixer alkalmazást a Mixer és az iPad vagy iPhone közötti interaktív streaminghez. Az alkalmazás ingyenes, és alkalmazáson belüli vásárlások állnak rendelkezésre. A rögös indítás után az alkalmazást úgy módosították, hogy javítsa a felhasználói felületét, és szórakoztató módon kínáljon kapcsolatot más közvetítőkkel.