Hogyan csatlakoztassuk a GoPro-t az Android telefonhoz

Nagyon sok jó oka van annak, hogy a GoPro-t Android-telefonjához csatlakoztassa, és a két eszköz csatlakoztatása elég egyszerű folyamat, amit bárki, aki GoPro-t használ, meg akarja csinálni. Állítsa be a dobozból, és a telefonjával egyszerűen rögzíthesse, szerkeszthesse vagy megoszthassa legújabb GoPro-videóit.


Hogyan csatlakoztassuk a GoPro-t az Android telefonhoz

  1. Töltse le a GoPro alkalmazást a Google Play Áruházból. Nyissa meg az üzletet, és keressen rá a következőre:GoPro"az alkalmazás megtalálásához. Ingyenes, de alkalmazáson belüli vásárlásokat kínál.

  2. Miután az alkalmazást letöltötte és telepítette Android-eszközére, párosítania kell a GoPro fényképezőgépet az eszközével. megnyomni a Mód gombot a fényképezőgép Beállítás menüjének kiválasztásához.

  3. A GoPro modelljétől függően bármelyiket ki kell választania Pár or Kapcsolat hogy párosítsa a GoPro alkalmazáson keresztül.

    Párosíthat Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül. A Wi-Fi jobb párosítási lehetőség, mivel gyorsabb, stabilabb és biztonságosabb, de a Bluetooth is hasznos lehet, mivel lehetővé teszi az eszközök csatlakoztatását akkor is, ha nincs Wi-Fi jel.

  4. Android-eszközén nyissa meg a GoPro alkalmazást. Keresse meg GoPro készülékét az alkalmazásban, és érintse meg a kettő párosításához. A rendszer kéri a GoPro képernyőjén megjelenő kód megadását.


Miért kell párosítani az Android eszközt a GoPro-val?

Miután a két eszközt párosította, telefonjáról vezérelheti a GoPro-t. Láthatja, hogy mit lát a GoPro, beállíthatja indításra és leállításra, és vezérelheti a különböző módokat, amelyekben lő.

Az Android készülékén a videó minősége alacsonyabb minőségű lesz, de a tényleges videofájl megtekintésekor a minőség ugyanaz lesz, mint amit a GoPro készülékénél megszokott.

Könnyedén letöltheti, szerkesztheti és megoszthatja GoPro videóit az alkalmazáson keresztül. Játsszon az alkalmazás Média részében található lehetőségekkel, hogy felfedezzen mindent, amit tehet vele.