Hogyan nézhetünk élő tévét a Hulu-n

A Hulu with Live TV a Hulu meglévő on-demand szolgáltatásának kiterjesztése, amely élő streaming televíziót ad a keverékhez. A legnagyobb különbség az élő TV-vel rendelkező Hulu és más streaming szolgáltatások között az, hogy a Hulu hozzáférést biztosít az igény szerinti tartalmak hatalmas könyvtárához, és a legnagyobb különbség a Hulu és a kábel között az, hogy a Hulu működéséhez nagy sebességű internetkapcsolat és kompatibilis eszköz a televízió helyett.


Mi az a Hulu Live TV-vel?

Ha bármilyen on-demand televíziós műsort vagy filmet néz online, akkor jó eséllyel már ismeri a Hulut. A szolgáltatás már régóta létezik, és hozzáférést kínál az ABC, az NBC, a CBS, a Fox és sok más hálózat óriási igény szerinti tartalom könyvtárához, az exkluzív tartalom mellett, amelyet sehol máshol nem kaphat meg .

A Hulu with Live TV előfizetési lehetőség, amely lehetővé teszi a Hulu előfizetőinek, hogy ugyanazon a platformon keresztül hozzáférjenek az élő streaming televízióhoz. A szolgáltatás használatával élő televíziót nézhet asztali számítógépén, laptopján, okostelefonján vagy táblagépén, vagy akár a televízióján, ha rendelkezik kompatibilis eszközzel.

Habár az Élő TV-vel rendelkező Hulu alternatívát kínál a drága kábel-előfizetéssel szemben, számos versenytársa is van, amelyek online élő közvetítést is kínálnak. A Sling TV, a YouTube TV, a Vue és a DirecTV Most mind különböző szintű élő televíziós közvetítést kínál. Más szolgáltatások, például a CBS All Access, lehetővé teszik a nézők számára, hogy online korlátozottabb kapacitással nézhessenek élő televíziót.

Azok számára, akik inkább a Hulu által legismertebb igény szerinti tartalmakat kedvelik, a Netflix és az Amazon Prime Video szolgáltatásai olyan műsorokat és filmeket is kínálnak, amelyek bármikor streamelhetők.


Hogyan regisztrálhatok a Hulu-ra az Élő TV segítségével

A Hulu-ra való feliratkozás az Élő TV-vel meglehetősen egyszerű folyamat, és még egyszerűbb, ha már rendelkezik Hulu-fiókkal.

Iratkozzon fel a Hulu Live TV szolgáltatásra: Első felhasználók

Ha még nincs Hulu-fiókja, a következőképpen regisztrálhat a Hulu-ra az Élő TV segítségével:

  1. Keresse meg a hulu.com oldalt.

  2. Kattints a indítsa el az ingyenes próbaidőszakát.

    Ez a lehetőség csak akkor érhető el, ha még nincs Hulu-előfizetésed.

  3. Keresse meg a Hulu with Live TV lehetőséget, és kattintson a gombra válasszuk.

  4. Kattints folytassa a Facebook-tal ha Facebook-bejelentkezési adatait szeretné létrehozni fiók létrehozásához, vagy meg szeretné adni adatait, görgessen lefelé, és kattintson a gombra folytatódik.

  5. Írja be hitelkártyájának adatait, majd kattintson a gombra beküldése.

Iratkozzon fel a Hulu Live TV szolgáltatásra: Meglévő felhasználók

Ha már rendelkezik Hulu-előfizetéssel, az élő televízió felvétele még egyszerűbb:

  1. Lépjen a hulu.com webhelyre, és jelentkezzen be fiókjába, ha még nem volt bejelentkezve.

  2. Kattints kap élő TV-t.

  3. Válassza ki az élő televíziót tartalmazó tervek egyikét, majd kattintson váltson erre a tervre, és kattintson a gombra folytatódik.

  4. Írja be irányítószámát, majd kattintson folytatódik.


Hulu kiválasztása élő TV-tervvel

Két Hulu van Live TV tervekkel, és mindkettő ugyanazokkal az alapvető csatornákkal és ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik. A fő különbség a két terv között az, hogy az egyikük élő televíziós szolgáltatást ad hozzá a Hulu-előfizetéséhez, a másik pedig élő televíziót ad hozzá, és eltávolítja a reklámokat a webhely szinte minden igény szerinti tartalmából.

A Hulu élő TV-tervekkel:

  • Hulu Live TV-vel: magában foglalja a hozzáférést 50+ élő televíziós csatornához, valamint korlátozott reklámtervükön keresztül a Hulu teljes on-demand könyvtárához.
  • Hulu (nincs reklám) élő TV-vel: magában foglalja a hozzáférést 50+ élő televíziós csatornához, valamint Hulu teljes on-demand könyvtárához való hozzáférést reklám nélküli terveiken keresztül.

A csatorna elérhetősége az Ön fizikai tartózkodási helyétől függ. Nézze meg a Hulu keresőeszközét, hogy megtekinthesse azokat a pontos csatornákat, amelyeket a Hulu-n keresztül az Élő TV segítségével nézhet.


Melyik Hulu élő tévés programmal áll az Ön számára?

Az élő TV-terv kiválasztása Huluból könnyebb, mint a legtöbb más szolgáltatás esetében, mert csak egy tényezőt kell figyelembe vennie.

Ha sok on-demand streaming tartalmat néz meg, és nem tetszik, hogy műsorait reklámok bontják szét, akkor a reklámok tilalma jó megoldás.

Ha nem érdekel az igény szerinti tartalom, akkor az olcsóbb korlátozott reklámterv jobb megoldás.

Hány adást nézhet meg egyszerre a Hulu Live TV-vel?

A Hulu-hoz hasonló streaming szolgáltatások korlátozzák, hogy egyszerre hány műsort nézhessen meg ugyanazon fiók használatával, különböző eszközökön. Minden műsort streamnek neveznek, mert az adást streamingen keresztül nézik.

A rendszeres Hulu-előfizetés csak egyetlen adatfolyamot engedélyez, de az Élő TV-vel rendelkező Hulu akár két egyidejű adatfolyamot is képes ütni. Ez azt jelenti, hogy élő vagy on-demand műsort nézhet a számítógépén, és valaki más ugyanezt a fiókot használva egyszerre más műsort nézhet meg a telefonján.

Ha egyszerre kettőnél több műsor megtekintésére van szüksége, a Hulu with Live TV ezt opcionális kiegészítőként kínálja.


Milyen internetes sebesség szükséges a Hulu Live TV-hez?

A Hulu képes csökkenteni a stream minőségét a néző internetsebességének minősége alapján, így nagyszerű internet nélkül is lehet Huluban nézni műsorokat. Ha lejátszási hibát tapasztal a Hulu-val, akkor általában könnyű kijavítani. A Hulu azonban javasol néhány minimális letöltési sebességet, ha a lehető legjobb képminőséget szeretné elérni:

  • Igény szerinti műsorok és filmek: 1.5+ Mbps a normál felbontású videókhoz és 3+ Mbps a nagyfelbontású videókhoz.
  • Élő televízió: 8+ Mbps egyetlen adatfolyamhoz, és további sávszélesség több stream megtekintéséhez.

Hulu Élő TV kiegészítőkkel és különleges funkciókkal

Az Élő TV-csomagokkal rendelkező Hulu mindkét oldalán 50+ csatornával és digitális videofelvevő (DVR) funkcióval rendelkezik, de további csatornákhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférésért külön fizethet.

Itt találhatók azok a fontos kiegészítők és extra csatornacsomagok, amelyeket hozzáadhat a Hulu Live TV előfizetéssel:

  • Továbbfejlesztett Cloud DVR: Drasztikusan növeli a felhő DVR-re menthető tartalom mennyiségét, és lehetővé teszi a reklámok átugrását, amikor rögzített tartalmat néz.
  • Korlátlan képernyők: Eltávolítja az egyszerre megtekinthető streamek korlátját. A normál korlát két képernyő, és ez az opció lehetővé teszi, hogy korlátlan számú eszközön nézhessen otthoni tartózkodási helyén, és akár három mobil eszközön is egyszerre.
  • Showtime: A helyszíntől függően akár nyolc élő közvetítési csatornát ad hozzá, beleértve a keleti és a nyugati parti adásokat is, ha rendelkezésre állnak. Hozzáférést biztosít az igény szerinti Showtime tartalom teljes könyvtárához.
  • Cinemax: Akár hét élő Cinemax csatornát ad hozzá, beleértve a keleti és a nyugati parti adásokat is, ha rendelkezésre állnak. Hozzáférést biztosít az igény szerinti Cinemax tartalomhoz.
  • HBO: Akár hét élő HBO csatornát ad hozzá, beleértve a keleti és a nyugati parti adásokat is, ha rendelkezésre állnak. Tartalmazza az HBO MOST hozzáférését az igény szerinti HBO tartalomhoz.

Élő televíziózás a Hulun

Miután regisztrált, az élő televíziózás a Hulu-on rendkívül egyszerű:

  1. Keresse meg a hulu.com oldalt.

  2. Kattints ÉLŐ TV.

  3. Kattints útmutató vagy vigye az egérmutatót a képernyő bal oldalára.

    Az élő televízió elérhetősége a Hulu-ban az Ön fizikai helyétől függ.

  4. Kattintson a megtekinteni kívánt csatornára.

Hulu Live TV-vel kínál DVR-t?

A Hulu with Live TV egy felhő DVR funkciót kínál, amely lehetővé teszi műsorok rögzítését és későbbi megtekintését. Mivel felhőalapú, nem kell aggódnia a merevlemez feltöltésével a számítógépén. Felveheti bármelyik eszközére, majd megnézheti a felvételeket bármely más eszközén.

Az alapértelmezett felhő DVR, amely mind a Hulu-hoz, mind a Live TV-tervekhez tartozik, korlátozott tárhelyet kínál, és a reklámokat nem lehet átugrani. Ha több órányi élő televíziót szeretne rögzíteni, és át szeretné ugrani a reklámokat, akkor frissíthet a továbbfejlesztett felhő DVR funkcióra.

Igény szerinti tartalmat kínál-e az élő tévével rendelkező Hulu?

A Hulu az online streaming egyik úttörője, így hatalmas, igény szerinti tartalomkönyvtára Hulu egyik legerősebb eladási pontja az Live TV-vel.

Ha bármelyik Hulu-ra feliratkozik Live TV-előfizetéssel, hozzáférést biztosít az összes fő sugárzott hálózat igény szerinti tartalmához, a kábeltelevíziós hálózatok óriási palettájához, valamint olyan exkluzív műsorokhoz, mint a The Path és a The Handmaid's Mese, amit csak a Hulun nézhet meg.

A Hulu With Live TV hozzáférést biztosít a Hulu hatalmas igény szerinti könyvtárához is.

Néhány műsor teljes egészében elérhető, minden évad minden epizódja bármikor közvetíthető. Más, még mindig sugárzott műsorok általában egy-egy héten belül igény szerint válnak elérhetővé.

A Hulu with Live TV No Commercials terv lehetővé teszi, hogy a Hulu igény szerinti tévéműsorait és filmjeit reklámszünetek nélkül megnézhesse, de a szerződéses kötelezettségek miatt egy maroknyi műsor korlátozott számú reklámot tartalmaz.

Kölcsönözhet filmeket Huluból?

Néhány más streaming platformtól eltérően a Hulu nem kínál filmkölcsönzést. A szolgáltatás magában foglalja az igény szerinti filmek nagy könyvtárát, és a felhő DVR funkció lehetővé teszi filmek rögzítését későbbi megtekintéshez is.

Huluban nem lehet filmeket kölcsönözni, de előfizetésed hozzáférést biztosít az igény szerinti filmek és előzetesek könyvtárához.

Ha olyan újabb filmeket szeretne kölcsönözni, amelyek még nem érhetők el a Hulu-n keresztül, akkor jobb, ha olyan szolgáltatáson megy keresztül, mint a Sling, a Vudu, az Amazon vagy az iTunes.

További információ: A legjobb TV streaming alkalmazások és szolgáltatások