Hogyan ütemezzük előre az Uber-t

Tervez egy nagy utazást vagy egy fontos találkozót, és tudnia kell, hogyan kell előre beosztani az Uber-t? Jó helyen jársz.

Az Uber alkalmazás mind iOS, mind Android rendszeren rendelkezik Menetrend szerinti szolgáltatásokkal, amely lehetővé teszi, hogy öt perctől 30 napig előre foglaljon utazást.


Hogyan ütemezzük előre az Uber-t

  1. Indítsa el az Uber alkalmazást.

  2. Érintse meg a autó és óra a Hol négyzetet az átadási idő ütemezéséhez.

  3. A dátum automatikusan feltöltődik a mai napra, az aktuális időponttól számítva öt percre lesz tervezve. Ezeket a mezőket megváltoztathatja felfelé és lefelé görgetéssel, a kívánt átvételi dátumhoz és időhöz igazítva.

  4. Érintse Állítsa be az átvételi időt megerősítéséhez.

    Az Uber automatikusan kap egy 15 perces felvételi ablakot az utazáshoz. Tervezéskor feltétlenül vegye figyelembe a további utazási időt.

  5. A következő lapon látni fogja az utazás időpontját és dátumát, a Jelenlegi helyet és a Hová valót.

    Alatta láthatja a Munkahely, Otthon, Mentett helyek és a legutóbbi úti célokat a keresési előzményekből.

    Ha azt tervezi, hogy az aktuális pozícióból távozik, egyszerűen koppintson az úti célra a javasolt listában, vagy gépeljen be a keresés megkezdéséhez.

  6. Ha másik címről utazik, koppintson a ikonra jelenlegi tartózkodási hely és keresse meg a helyes átvételi helyet. Koppintson a Hol mezőbe, majd keresse meg az úti célját, vagy válasszon a mentett és javasolt helyek közül.

  7. Az útvonal megjelenik a térképen, az alapértelmezett menet típusával és a becsült viteldíjjal együtt.

  8. Húzza felfelé az út részleteit, hogy további információkat találjon a viteldíjról és a jármű kapacitásáról. Más menetlehetőségek megtekintéséhez egyszerűen csúsztassa jobbra.

    Nem lehet előre lefoglalni az UberPool túrákat.

  9. Érintse csinált vagy csúsztassa lefelé az út típusának elfogadásához.

  10. Érintse menetrend... a foglalás megerősítéséhez.

  11. Megjelenik egy áttekintés, amely bemutatja az ütemezett út részleteit, beleértve a viteldíjat.

  12. A menet lefoglalt! Koppintson a csinált hogy visszatérjek az Uber kezdőképernyőjére.


Hogyan tekintheti meg és törölheti az ütemezett Uber-utazásokat

Miután lefoglalt egy utat, ellenőrizheti a részleteket, vagy idő előtt lemondhatja az Uber alkalmazásban.

  1. A közelgő utazások részleteinek megtekintéséhez érintse meg a elemet beállítások a képernyő bal felső sarkában - három vízszintes vonalként ábrázolva.

  2. Érintse Utazásaid. Ez megnyitja a múltbeli utazások, a közelgő túrák és a Családi profil - összekapcsolt fiókok áttekintését, amelyeknek ugyanazok a fizetési részletei vannak.

  3. Érintse Közelgő hogy megtekintse a lefoglalt útjait.

    Megjelenik az ütemezett túrák listája, az idő, a dátum és az úticél. Láthatja a lefoglalt út típusát és a viteldíjat is.

    Ezen az oldalon választhatja a közelgő utazás lemondását is.

  4. Érintse Mégse Ride ha le akarja mondani az ütemezett utazást, vagy koppintson a gombra Nem ha nem akarja lemondani a tervezett utazást.

  5. Ha úgy dönt, hogy lemond egy Uber szolgáltatást, akkor az Uber szokásos lemondási irányelvei érvényesek. Tehát, ha egyeztetett egy sofőrrel, és elfogadta az utat, akkor valószínűleg fizetnie kell díjat.

Rendszerint csak röviddel az utazás tervezett időpontja előtt (általában néhány perc) találkozik a sofőrrel, ezért az adott időszak előtti lemondásnak nem kell díjat fizetnie. Ha azonban ezen időn belül lemond, vagy az ütemezett 15 perces átadási idő alatt, valószínűleg büntetést számol fel. Az Uber nem határozza meg a lemondási díjakat, de ezek általában 5 dollár körül vannak. Ha lemond egy utazást, és olyan díjat számítanak fel, amely szerinted helytelen, akkor az Uber felülvizsgálati lemondási díjának folyamatával megtámadhatja azt.