Mi a teendő, ha a YouTube nem működik a Chrome-ban?

A Google felelős mind a YouTube-ért, mind a Chrome böngészőért, de ez nem jelenti azt, hogy mindig tökéletesen működnek együtt. Számos dolgot kipróbálhat, ha a YouTube nem működik a Chrome-ban.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások a Google Chrome böngészőre vonatkoznak Windows és Mac rendszerhez.


A YouTube nem működik a Chrome-ban

Ahhoz, hogy a YouTube újra működjön a Chrome böngészőben, meg kell oldania az alapvető problémát. A következők megakadályozhatják a YouTube-t a videók lejátszásában:

  • Sérült helyi adatok a webböngészőben.
  • Nem kompatibilis böngészőbővítmények.
  • Letiltva a JavaScript.
  • Lassú internetkapcsolat.
  • Problémák az internetszolgáltatóval vagy az otthoni hálózati berendezéssel.

A YouTube javítása a Chrome-ban

Mielőtt elkezdené, frissítse a Chrome-ot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legújabb verziót használja-e. Próbálja meg az alábbi lépéseket, amíg a YouTube újra nem működik:

Ugyanezek a lépések hasznosak lehetnek, ha a Chrome egyetlen webhelyről sem játszik le videókat.

  1. Zárja be és indítsa újra a Chrome-ot. Ha több Chrome-ablak van nyitva, zárja be az összes ablakot. Ha a YouTube továbbra sem működik, akkor kényszerítve lépjen ki a Chrome-ból, hogy megbizonyosodjon arról, hogy teljesen leállt.

  2. JavaScript engedélyezése. Ha a JavaScript nincs engedélyezve a Chrome beállításaiban, kapcsolja be a videólejátszás engedélyezéséhez.

  3. Kapcsolja ki a hardveres gyorsítást és engedélyezze a JavaScript használatát. A Chrome hardveres gyorsítási funkciója néha megakadályozhatja a videók lejátszását.

  4. Törölje a Chrome gyorsítótárát és a cookie-kat. A gyorsítótár és a cookie-k törlése megszabadul a sérült adatoktól, amelyek megakadályozhatják a YouTube működését a Chrome-ban.

  5. Használja az inkognitómódot. A Chrome inkognitómód nem akadályozza meg a külső webhelyeket abban, hogy nyomon kövessék Önt, de megakadályozza azokat a kiterjesztéseket, amelyek zavarhatják a YouTube-ot.

    Ha a YouTube inkognitómódban működik, tiltsa le egyesével a Chrome-bővítményeket, hogy megtudja, melyik okoz problémát a YouTube-tal.

  6. Kapcsolja be a hálózati hardvert. Indítsa újra a modemet és az útválasztót úgy, hogy kihúzza őket az áramforrásból, majd csatlakoztassa őket újra.

    Hagyja 10-20 másodpercig áramtalanítva az egyes alkatrészeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a hálózati hardver teljes mértékben be van-e kapcsolva.

  7. Ellenőrizze az internetkapcsolat sebességét. Tesztelje internetkapcsolatát egy online sebességmérő eszközzel. Ha túl lassú, tegyen lépéseket a kapcsolat felgyorsítása érdekében.

    A YouTube gyenge minőségű videó esetén legalább 500 Kb / s, kiváló minőségű videó esetén pedig 1+ Mbps sebességű csatlakozási sebességet javasol.

  8. Nullázza a Chrome-ot. Állítsa vissza a Google Chrome alapértelmezett beállításait.

    Ha visszaállítja a Chrome-ot, elveszíti egyéni kezdőlapjait, rögzített lapjait, bővítményeit és témáit.

  9. Távolítsa el és telepítse újra a Chrome-ot. Ha a YouTube továbbra sem működik, távolítsa el a böngészőt, és telepítse újra a Chrome-ot az operációs rendszeréhez.