Mit jelent az, hogy „csúszik a DM-be …”?

Csúsztassa DM-be or DM-be csúsztatva szleng kifejezések, amelyeket az emberek online vagy szöveges üzenetküldésben használnak, amikor valaki túlságosan magabiztosan küld privát üzenetet, amelyet nem mindig fogadunk szívesen.


Mik azok a DM-k?

A DM-ek közvetlen üzeneteket jelentenek. Egyes közösségi média platformokon, például a Twitteren, van egy fül, amely lehetővé teszi, hogy privát üzenetet küldjön minden más felhasználónak, aki követi Önt (vagy azokat, akiket nem követ, akiknek mindenki számára elérhető a DM beállításai). A legtöbb ember röviden DM-nek nevezi.

Web / Nusha Ashjaee 


Mit jelent, ha valaki azt mondja: „Csúsztassa be a DM-jébe, mint…”

Mivel nyílt beszélgetést folytathat bárkivel a közösségi médiában úgy, hogy válaszol egy üzenetre, vagy @ felhasználónevet tesz az üzenet elé, a DM-eket gyakran használják olyan beszélgetésekhez, amelyeket Ön és a másik felhasználó inkább csak kettőtök között tartana. A "csúsztassa be a DM-jébe" kifejezés azt jelenti, hogy valakinek, aki nagyon simán és merészen gondolkodik, privát módon üzenetet kell küldenie egy idegennek vagy ismerősnek online.

Sok esetben ez egy olyan kifejezés, amelyet gyakran mondanak, hogy képviselje azt a módot, ahogyan egy túl magabiztos vagy akár kacér felhasználó felveheti a kapcsolatot valakivel, akit érdekel. A "Csúsztassa be a DM-jét, mint ..." időnként valami vizuális képet - fénykép vagy videó - kísér a helyes cselekedet vagy érzés közvetítésére.


Népszerű 'Slide Into DMs' hashtagek a Twitteren

A Twitter felhasználói a "slide to DMs" kifejezés variációival tweetelnek.

Úgy tűnik, hogy ez a kifejezés különösen népszerű egy olyan video platformként, amely segítségével az emberek saját értelmezésüket filmezhetik arról, hogy mit is jelent számukra a "csúszás" - bármennyire is csúnya, kegyetlen vagy vidám. Az ilyen trendek nagyszerű tulajdonsága, hogy annyira nyílt végű, ihletett közösségi tartalom-készítők igazán kreatívak lehetnek, és felhasználhatják őket szinte mindenre. És ez csak növeli a viralitást!

Nézze meg a következő hashtag linkeket, hogy megnézze, mit tweetelnek az emberek ehhez a trendhez.

Twitteren:

  • #SlideIntoYoDMsLike
  • #SlideIntoHerDMs

A fentiekhez hasonló hashtageket is találhat, amelyeket mind az Instagram, mind a Tumblr használ.


A "Slide In Yo DMs Like ..." YouTube vígjáték vázlat és dal

A népszerű YouTuber Tpindell készített egy rövid vígjáték-vázlatot és zenei paródiát a "Slide In Yo DMs Like ..." elnevezéssel, hogy meglehetősen pontos képet adjon arról, hogyan lehet használni a kifejezést egy adott helyzetben, több klippel együtt, amelyek dalokká válnak. különféle "csúszó" stílusok.