A letiltott iPad javítása

Mit kell tudni

  • A letiltott iPad oka lehet, hogy túl sok próbálkozás van a rossz felhasználónévvel és jelszóval történő bejelentkezéshez.
  • A letiltott iPad javításának három módja van: várjon rá, állítsa vissza az iPad gyári alapértelmezését, vagy próbálja meg a Helyreállítási módot.
  • A gyári alapértelmezett beállítások visszaállítása mindent töröl az iPad-ről, de a biztonsági másolatból visszaállíthatja az egészet.

Ha az iPadjét ellopják, és valaki megpróbálja feltörni a kódot, akkor az iPad túl sok hibás jelszó-próbálkozás után letiltja önmagát. Ez az iPad biztonsági funkciója biztosítja az Ön magánéletét.


Meddig lesz rokkant?

Az iPad kezdetben egy percre le lesz tiltva. Ha ismét rossz kódot ír be, az öt percre leáll. Ha továbbra is rossz jelszót ad meg, az iPad végül teljesen letiltja önmagát.


Az iPadem le van tiltva, és nem írtam be rossz jelszót

Ha iPadje le van tiltva, valaki elég gyakran rosszul írta be a kódot a letiltásához. Ha kisgyermeke van, vagy akár nagyobb gyereke van, akkor a gyermek rossz jelszót írhatott be, anélkül, hogy észrevette volna, mi történhet az iPad-mel. Általában ez a viselkedés csak az ideiglenes letiltások egyikét eredményezi, de kellő kitartással még egy kisgyermek is teljesen lezárhatja az iPad készüléket. Fontolja meg az iPad gyermekbiztosítását.  


Hogyan lehet egy fogyatékkal élő iPad újra működni

Ha az iPadje véglegesen le van tiltva, akkor az egyetlen lehetősége a gyári alapértelmezett állapot visszaállítása lesz. Ha beállította a Find My iPad alkalmazást, akkor az iPad visszaállításának legegyszerűbb módja az iCloud. A Find My iPad funkció az iPad távoli alaphelyzetbe állítását tartalmazza, és bár az iPad valójában nincs elveszve vagy ellopva, ez a módszer visszaállítja az iTunes igénybevétele nélkül. Itt van, hogyan:

  1. Jelentkezzen be iCloud fiókot a www.icloud.com címen.

  2. választ Find My iPhone.

  3. Válassza ki az iPad készülékét.

  4. Válassza az iPad törlése lehetőséget link.

Ha még nem állította be a Find My iPad alkalmazást, akkor a következő legjobb megoldás az, ha visszaállítja ugyanarról a számítógépről, mint amelyet a telepítéshez használt, vagy az iPad szinkronizálásához használja az iTunes alkalmazást. Csatlakoztassa iPadjét a számítógéphez az iPadhez kapott kábellel, és indítsa el az iTunes alkalmazást. Ennek a kapcsolatnak el kell indítania a szinkronizálási folyamatot.

Hagyja befejezni ezt a folyamatot, hogy legyen egy biztonsági másolata az iPad összes tartalmáról, majd válassza az iPad visszaállítását.  


Mi lenne, ha nem szinkronizálnám az iPad készülékemet a számítógépemmel?

A Find My iPad funkció fontos. Nem csak iPad-kímélő lesz, ha valaha elveszíti készülékét, vagy ha valaha ellopják a táblagépet, de egyszerű módot kínál az iPad visszaállítására is.

Ha még nem állította be, és még soha nem állította be az iPad-et a számítógépével, akkor is feloldhatja az iPad helyreállítási módjának használatával. Ez egy kicsit jobban érintett folyamat, mint egy normál visszaállítás.

Az iPad visszaállítása után győződjön meg arról, hogy a My My iPad be van kapcsolva, ha a jövőben bármilyen probléma merülne fel.