XV fájl (Mi ez és hogyan nyitható meg)

A XV fájlkiterjesztésű fájl valószínűleg egy Khoros Visualization Image fájl.

Néhány XV fájlt azonban a Xunlei (más néven Thunder) letöltéskezelő szoftver használhat konténer formátumként videotartalom tárolására. Az ilyen típusú fájlok általában oly módon vannak védve, hogy azokat nem lehet megnyitni vagy konvertálni más számítógépen, csak amely létrehozta.


Hogyan nyitható meg egy XV fájl

A Khoros Visualization képfájlok XV formátumban az ingyenes XnView programmal nyithatók meg.

A Xunlei programnak képesnek kell lennie az adott programban használt XV fájlok megnyitására, de, mint fent említettük, lehetséges, hogy csak ugyanazon a számítógépen használhatók, amely létrehozta őket. Ha úgy találja, hogy ez a helyzet az Ön számára, olvassa tovább, és nézze meg, hogyan konvertálhatja az XV fájlt egy általánosabb videó formátumra bármely számítógépen való használatra.

Az XV fájl megnyitásának másik módja a Notepad ++, a Windows Notepad vagy más szövegszerkesztő használata. Bár ez nem lesz hasznos az imént említett formátumok esetében, létezik még legalább néhány más formátum, amelyek az XV kiterjesztést használják, amelyek némelyike ​​vagy mindegyike szöveges lehet. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben kihasználhatja bármit, amit tartalmaz, egyszerűen megnyitva őket, mint bármely más szöveges fájlt.

Figyelembe véve a kiterjesztés többszörös használatát, azt tapasztalhatja, hogy az a program, amely automatikusan megnyílik (ha van ilyen), amikor duplán kattint egy XV fájlra, nem az, amelyet meg akar nyitni. Szerencsére ezt könnyű megváltoztatni. További információ a fájl társítások módosításáról a Windows rendszerben.


XV fájl konvertálása

Az XnView, ugyanaz a program felülről, amely képes megnyitni az XV fájlokat, képes legyen átalakítani az XV fájlt más képformátumra, például JPG, PNG, GIF és mások.

Ha az XnView nem engedi, hogy az XV fájlt képformátumba konvertálja, amelyben a fájlt szeretné, akkor először konvertálja azt támogató formátumra az XnView használatával, majd importálja a fájlt egy ingyenes képátalakító szoftverprogramba, amelyet használhat, végül, hogy elmentse a fájlt arra a végső formátumra, amelyre eleve vágyott.

A Xunlei által használt XV fájlok esetében az XV Converter egy ingyenes, hordozható program, amely FLV-re konvertálhatja őket, de a teljes program kínai nyelven működik. Látogasson el a TechiSky webhelyre, ahol megtalálhatja a letöltési linket és a képre vonatkozó utasításokat arról, hogyan lehet XV fájlokat hozzáadni a programhoz, majd konvertálni FLV formátumba.

Miután elkészült a XV fájl FLV formátumban, ezen ingyenes videokonverterek bármelyikével elmentheti az FLV fájlt MP4, MKV, AVI vagy más hasonló videó formátumba.


Még mindig nem tudja megnyitni a fájlt?

Ha a fájl nem nyílik meg a fent említett programokkal, akkor lehet, hogy rosszul olvassa a fájlkiterjesztést. Ellenőrizze még egyszer, hogy egy XV fájlról van-e szó, és nem valami másról, ami hasonlónak tűnik, például egy XVID vagy XVO fájlról.

Kövesse ezeket a linkeket a fájlformátumok megnyitásához és konvertálásához.