Mi az ICS fájl? (És hogyan nyitható meg)

Mit kell tudni

  • Az ICS fájl egy iCalendar fájl.
  • Nyisson meg egyet az Outlook, a Google Naptár, valamint más e-mail és naptáralkalmazásokkal.
  • Konvertáljon egyet CSV formátumba az Indigoblue.eu segítségével, vagy más formátumra speciális átalakítókkal.

Ez a cikk leírja, hogy mik az ICS-fájlok, és mire használják őket, hogyan nyithatja meg őket különböző eszközökön, és hogyan konvertálhatja a fájlt használhatóbb formátumra, hogy megnyithassa egy olyan programban, mint az Excel.


Mi az ICS fájl?

Az ICS fájl egy iCalendar fájl. Ezek egyszerű szöveges fájlok, amelyek tartalmazzák a naptáresemény részleteit, például leírást, kezdési és befejezési időpontokat, helyet stb. Az ICS formátumot általában az emberek értekezlet-kéréseinek elküldésére használják, de népszerű eszköz az ünnepi vagy születésnapi naptárakra való feliratkozásra is.

Bár az ICS sokkal népszerűbb, az iCalendar fájlok ehelyett használhatják az ICAL vagy az ICALENDER fájlkiterjesztést. Az iCalendar fájlok, amelyek csak rendelkezésre állási információkat tartalmaznak (szabad vagy foglalt), az IFB fájlkiterjesztéssel vagy az IFBF fájlokkal kerülnek mentésre Mac rendszeren.

ICS-fájlok.

Azok az ICS-fájlok, amelyek nem iCalendar fájlok, lehetnek IronCAD 3D Drawing fájlok vagy egy Sony diktafon által létrehozott IC Recorder Sound fájlok.

Az ICS rövidítése néhány olyan technológiai kifejezésnek, amelyeknek semmi közük a naptárfájlokhoz, például az Internetkapcsolat-megosztás, az Image Capture Server és az IEEE Computer Society.


Az ICS fájl megnyitása

Az ICS naptárfájlok használhatók olyan e-mail kliensekben, mint a Microsoft Outlook, a Windows Live Mail és az IBM Notes (korábban IBM Lotus Notes néven), valamint a legnépszerűbb naptárprogramokban, például a Google Naptár webböngészőkhöz, az Apple Naptárban (korábban Apple iCal néven). ) iOS mobileszközökre és Mac-ekre, a Yahoo! Naptár, Mozilla Thunderbird Villámnaptár és VueMinder.

Példaként mondjuk azt, hogy fel szeretne iratkozni egy olyan ünnepi naptárra, mint amely a Calendar Labs-ban található. Az ilyen ICS-fájlok megnyitása egy olyan programban, mint a Microsoft Outlook, az összes eseményt új naptárként importálja, amelyet ezután átfedhet más eseményekkel a többi használt naptárból.

Bár az ilyen helyi naptár használata hasznos az olyan dolgoknál, mint az ünnepek, amelyek egész évben nem változnak, érdemes inkább megosztani egy naptárt mással, hogy a bárki által végrehajtott változtatások a többi naptárában is megjelenjenek mint amikor értekezleteket rendeznek vagy eseményekre hívják az embereket.

Ehhez online tárolhatja naptárát a Google Naptárhoz hasonlóan, így egyszerûen megoszthatja másokkal, és egyszerûen szerkesztheti bárhol is van. Importálja az ICS fájlt a Google Naptárba, amely lehetővé teszi a naptár egyedi URL-en keresztüli megosztását, és az .ICS fájl új eseményekkel történő szerkesztését.

Az olyan szokásos szövegszerkesztő, mint a Jegyzettömb, képes megnyitni az ICS-fájlokat is - lásd a legjobb ingyenes szövegszerkesztők listáján szereplő másokat. Noha az összes információ sértetlen és megtekinthető, az Ön által megtekintett adatok nem olyan formátumban vannak, amelyet a legkönnyebb elolvasni vagy szerkeszteni. A legjobb, ha a fenti programok egyikét használja az ICS fájlok megnyitásához és szerkesztéséhez.

Az ICS fájlok, amelyek IronCAD 3D Rajz fájlok, az IronCAD segítségével nyithatók meg.

Az ICS-fájlok esetében, amelyek diktafon-hangfájlok, a Sony Digital Voice Player és a Digital Voice Editor megnyithatja őket. A Windows Media Player is képes, amennyiben telepíti a Sony Player beépülő modult.

Ha úgy találja, hogy egy alkalmazás a számítógépén megpróbálja megnyitni az ICS fájlt, de ez nem a megfelelő alkalmazás, vagy ha egy másik telepített programot szeretne megnyitni az ICS fájlokat, ennek elősegítéséhez olvassa el az Alapértelmezett program módosítása egy adott fájlkiterjesztéshez című cikket. változás a Windows rendszerben.


ICS-fájl konvertálása

Az ICS naptárfájlokat konvertálhatja CSV formátumba, táblázatkezelő programban történő használatra, az Indigoblue.eu ingyenes online konverterével. Előfordulhat, hogy az ICS naptárfájlokat más formátumba is exportálhatja vagy mentheti a fenti e-mail kliensek vagy naptárprogramok egyikével.

Importálja az Excelbe, hogy a fájlt XLSX-be mentse.

Az IronCAD biztosan exportálhat egy ICS fájlt egy másik CAD formátumba a filé > Mentés másként or Export menüpontot.

Ugyanez vonatkozik a diktafon hangfájljaira is. Mivel hangadatokat tartalmaznak, nem lenne meglepő, ha a Sony fent linkelt programjai konvertálni tudnák az ICS fájlt egy gyakoribb hangformátumra.


Még mindig nem tudja megnyitni a fájlt?

A leggyakoribb oka annak, hogy az ICS-fájl még a fenti javaslatok kipróbálása után sem nyitható meg, mert a fájl valójában nem naptárfájl. Ez akkor fordulhat elő, ha rosszul olvasta a fájlkiterjesztést.

Például az ISC fájlok könnyen összetéveszthetők az ICS fájloknál, annak ellenére, hogy valójában Xilinx Device Configuration fájlok. Az ISC fájlok nem nyithatók meg naptári programmal vagy online naptárszolgáltatással, hanem a Xilinx ISE Design Suite programjával használják őket.

Egy másik utótag, amelyről azt gondolhatja, hogy van ICS fájlja, az LCC, amely a Capture One Lens Cast Correction fájlokra vonatkozik. Ezek a fájlok az Első fázis Capture One programjával nyílnak meg.