Hogyan telepítsük a Viber androidot

Számos VoIP-alkalmazás létezik az Android számára, amelyek internetkapcsolaton keresztül ingyenes hívásokat kezdeményeznek, akár Wi-Fi vagy adatcsomag segítségével. Egy népszerű VoIP alkalmazás a Viber. A Viber nem igényel felhasználónevet és jelszót. Használja a mobiltelefonszámot, és integrálja a névjegyzékbe. A Viber elég régóta létezik ahhoz, hogy finomítsa szemléletét és felépítse a következőket; nagy felhasználói bázissal rendelkezik. A Viber használatával egyszerű beállítani és hívni.

A cikk utasításai az Android 4.1 vagy újabb verziójú Android telefonokra vonatkoznak.


Amire szüksége van a Viber telepítéséhez

A Viber kompatibilis és támogatott okostelefont igényel. A legtöbb Android-eszköz kompatibilis, az Android-eszközök pedig a támogatott modellek listáján találhatók. Az Android ugyanis nyílt operációs rendszer a hardverintegráció és a szoftverfejlesztés tekintetében.

A Viber iPhone és iPad eszközre történő telepítésének és konfigurálásának útmutatásai hasonlóak az Android készülékek telepítési folyamatához. Az iPad azonban csak részben támogatott.

A Viber internetkapcsolatot igényel akár Wi-Fi, akár mobil segítségével. A Viber Wi-Fi hotspotokon keresztül kezdeményez hívásokat, beleértve otthon és az irodában, valamint a hívások adatátviteli tervén keresztül, miközben útközben van. Ha nincs korlátlan adatcsomagja, akkor fizetnie kell minden MB adatért, amelyet a hívásokhoz és az üzenetekhez használ. A Viber támogatása szerint az alkalmazás 240 KB adatot használ fel percenként, fel és le. Ez óránként 14 MB kommunikációt tesz lehetővé.

Mielőtt telefonálni tudna, szüksége lesz egy ismerősök listájára. Nem kezdeményezhet Viber-hívásokat és nem küldhet Viber-üzeneteket olyan embereknek, akik nem használják a Viber-t.


Letöltés és telepítés

A Viber telepítése androidos telefonra:

  1. Android-eszközön nyissa meg a Google Play szolgáltatást, majd keressen rá Viber hogy menjen a Viber alkalmazás oldalára.

  2. Érintse felszerel az alkalmazás automatikus letöltéséhez és telepítéséhez.

  3. Érintse Nyisd ki.

  4. Az alkalmazás funkcióit felsoroló üdvözlő képernyőn koppintson a ikonra folytatódik, majd írja be a mobiltelefonszámát.

  5. A Viber automatikusan felismeri az Ön tartózkodási helyét és körzetszámát. Ha a hely nem megfelelő, válassza ki a megfelelő helyet.

  6. Amikor engedélyt kérnek tőle, hogy engedélyezze a Viber hozzáférését a névjegyzékéhez, fogadja el vagy tagadja meg az engedélyt.

  7. A Viber szöveges üzenetben küld egy aktiválási kódot annak igazolására, hogy Ön a telefonszám tulajdonosa. Írja be a négyjegyű kódot, és indítson hívásokat barátainak.


Hozza ki a legtöbbet a Viberből

Pénzt fog megtakarítani a Viber használatával, ha számos olyan kapcsolattartója van, akit gyakran hív (pl. Család, barátok és kollégák), és akik okostelefont használnak. Kérje meg őket, hogy telepítsék a Viber-t, és a velük folytatott hívások ingyenesek lesznek, különösen, ha Wi-Fi hotspotok használatával kezdeményeznek hívásokat. Szervezhet csoportos üzenetküldést a Viberben, és az alkalmazást együttműködési eszközzé alakíthatja.