Zene lejátszása az iPhone készüléken a képernyő megérintése nélkül

Az összes új iOS-eszköz az Apple szabványos fehér fülhallgatójával van ellátva, amelyek tartalmaznak egy gombot és mikrofont az iPhone, iPad vagy iPod touch összeköttetéséhez. A gomb a vezérlő zenétől kezdve a Sirinek megidézéséig mindent megtesz, míg a mikrofon segítségével beszélhet telefonjával anélkül, hogy valaha is felvenné.

Az iPhone (vagy más iOS-eszköz) szüneteltetheti a zenét, ugorhat a következő zeneszámra, visszatérhet az előző dalra és így tovább. Ismerje meg, hogyan használhatja a fejhallgatót készüléke összes zenei funkciójának vezérléséhez.

Az iPhone használata a zene vezérléséhez nem jelenti azt, hogy csak az Apple fejhallgatójára korlátozódna. Bármely fejhallgató vagy fülhallgató készlet használható soros távoli funkcióval. A vezérlőgombot néha nehéz megtalálni, de általában a hangerő-szabályozók között található.

Ezek az utasítások minden iPhone, iPad és iPod touch modell esetében működnek, amelyek bármely iOS verziót futtatnak.

Hős képek / Getty Images


Használja a Sirit a fejhallgatóval a zene lejátszásához

Amíg a Siri engedélyezve van, a fejhallgatóval utasítsa személyes asszisztensét a Zene alkalmazás megnyitására és a zene lejátszására.

Tartsa lenyomva a fejhallgató gombját, és várja meg, amíg a Siri elkezd hallgatni. Akkor mondd [Dal] lejátszása hogy elkezdj egy adott dalt játszani.

Számos más módszer létezik a zene lejátszására és a lejátszás vezérlésére a Sirivel a fejhallgató használatával, beleértve ezeket a hangvezérlőket:

  • Keverje össze a zenémet keverés közben játssza le a zenegyűjteményét
  • Ezt a dalt hagyja ki a lejátszási lista következő dalához vezet
  • Szüneteltesse ezt a dalt visszatartja a lejátszást, de folytathatja, ha azt mondja folytassa a játékot
  • Hagyd abba ezt a dalt azonnal kilép a lejátszásból

Használja a Fejhallgató gombot a lejátszás vezérléséhez

Nem kell a Sirit használni az összes lejátszás vezérléséhez. Miután a Zene alkalmazás használatban van, jegyezze meg a gombparancsokat a fejhallgatón található zene vezérléséhez:

  • Nyomja meg egyszer zenehallgatás megkezdéséhez a fejhallgatóval, vagy az éppen lejátszott zenék szüneteltetéséhez
  • Nyomja meg kétszer (gyorsan) a következő dalra ugráshoz
  • Nyomja meg háromszor hogy az előző dalhoz menjen
  • Nyomja meg egyszer és azután nyomja meg és tartsa hogy csak a fejhallgató gombbal haladhasson előre egy műsorszámon. A trükk itt az, hogy alapvetően duplán kattintsunk, de a második megnyomásnál tartsuk lenyomva a gombot, amíg a zene gyors előre nem kezd
  • Nyomja meg kétszer és azután nyomja meg és tartsa hogy visszatekerje a zenét a fejhallgatóból

A legtöbb fejhallgató maga a készülék hangerőszabályzóval is rendelkezik. A hangerő fel vagy le gombjának megnyomásával beállíthatja az iPhone zenei hangerejét.

A fejhallgató gombparancsai helyzetesek, vagyis másképp működnek a telefonhívások kezelésekor. tudsz tart a gomb a hívás elutasításához, nyomja meg egyszer fogadni egy hívást, nyomja meg és tartsa bontani a hívást, és nyomja meg egyszer hívás közben váltson bejövő hívásra.

Nézze meg a 9 legjobb fejhallgatót a zenekedvelők számára 2019-ben