Játsszon Android-alkalmazásokat Windows rendszeren a BlueStacks segítségével

A BlueStacks egy felhővel szinkronizáló virtuális gép, amely az Android alkalmazásokat teljes képernyőn játssza le egy Windows számítógépen. Használja teljes képernyős játékok, például a Fruit Ninja játékához, tartalom letöltéséhez olyan hírolvasókhoz, mint a Pulse, és kihasználhatja a könnyebben használható mobil interfészek előnyeit olyan alkalmazásokhoz, mint az Evernote. Ráadásul a BlueStacks Android-játékokat futtat Windows rendszeren, lényegesen nagyobb energiával, mint bármely mobil eszköz kínálja. Új életet lehelhet egy régi Windows táblagépbe, laptopba vagy netbookba.


BlueStacks követelmények

A számítógépnek gyors processzorra van szüksége a BlueStacks futtatásához a Windows operációs rendszeren. Előfordulhat, hogy egy Atom processzor nem megfelelő grafikus intenzív játékokhoz, az i5 vonal mentén ajánlott valami. Sok androidos telefon két- és négymagos processzorral rendelkezik. Ha egy alkalmazásnak nagyobb energiára van szüksége az Androidon történő futtatáshoz, akkor nagyobb energiára lesz szüksége egy virtualizációs programban való futtatáshoz egy másik platformon, például a Windows-on. 


Mobilfunkciókkal rendelkező alkalmazások

A legtöbb androidos játékalkalmazás nem használ mobil funkciókat, például gyorsulásmérőt vagy többérintéses mozdulatokat. Tehát, ha úgy találja, hogy az Angry Birds vonzó az interneten, akkor nem merülhet fel problémája az Angry Birds Android alkalmazás Windows PC-n történő lejátszásával.

Mobil játék PC-n

A BlueStacks segítségével a Windows PC-kben található csúcskategóriás játékgrafikus kártyákat használhatja Android-játékok lejátszására. A BlueStacks beépített teljesítmény-szabályozással növeli a rendelkezésre álló energiát, amelyet játékba tud pumpálni. Ez biztosítja a képernyőfelbontás, a frissítési gyakoriság és az alkalmazott grafikus könyvtárak vezérlését. Szabályozhatja a játékok mögé helyezett memória és CPU magok mennyiségét is.

A BlueStacks integrálja a Twitch-et az extra egyszerű streaming érdekében. Tehát, miközben ön teljesen dominál a szuper erőteljes Windows mobil játékplatformján, valós időben megmutathatja a világot.


Árazás

A BlueStacks ingyenesen letölthető és használható korlátozások nélkül. A BlueStacks hirdetésekkel támogatott, így a hirdetéseket a BlueStacks kezelőfelületén fogja látni. Ez azonban nem fogja visszatartani kedvenc mobiljátékaitól.

Ha meg akar szabadulni a hirdetésektől, frissítsen a BlueStacks Premium verziójára. A hirdetéseken kívül van még néhány előny, de semmi jelentős.

Mac és más platformok

A BlueStacks támogatja a Mac rendszert. Töltse le a hivatalos BlueStacks Mac klienst ugyanolyan egyszerűen, mint a Windows klienst a vállalat weboldaláról. Jelenleg nincs Linux vagy iOS támogatás, de vannak olyan alternatívák a Linux számára, mint az Anbox és a Genymotion.

Fejlesztők

Kiderülhet, hogy a BlueStacks bármely Android-fejlesztő eszköztárának rendszeres részét képezi. A Google által kifejlesztett Android emulátor nem felel meg a legtöbb fejlesztő igényeinek. Ha a BlueStacks jobb emulátornak bizonyul, a BlueStacks csapata mindenhol további támogatást fog szerezni az Android fejlesztőktől.