A Microsoft Office telepítése vagy újratelepítése

A Microsoft Office megvásárolható közvetlenül a Microsofttól online, vagy nagy dobozos üzletektől és más kiskereskedőktől. A vásárlás után töltse le és telepítse a szoftvert. Az alábbi lépések követik a Microsoft Office telepítését bármely Windows laptopra, számítógépre vagy táblagépre.

A cikk utasításai a Microsoft 365 vagy az Office 2019 alkalmazásra vonatkoznak Windows vagy Mac rendszeren.


A Microsoft Office telepítése

A Microsoft Office megvásárlása után aktiválja és töltse le a terméket. A részletes utasításokat a csomagolás tartalmazza, ha a szoftvert kiskereskedelmi üzletben vásárolja meg, vagy kulcskártyát rendel az internethez olyan helyről, mint az Amazon. Ha közvetlenül a Microsofttól rendel, e-mailben kapja meg a linket. A nyugtán található egy "Office telepítés" link.

Ha szervezete kötetlicenc-verziókat használ, a vállalat informatikai részlege más módszert használhat az Office telepítésére. Telepítési segítségért forduljon informatikai osztályához.

  1. Látogasson el a setup.office.com webhelyre, és jelentkezzen be Microsoft-fiókjával, vagy hozzon létre egy új fiókot.

  2. Írja be a termékkulcsot (vagy az aktiválási kódot). Ez a termékkulcs tájékoztatja a Microsoftot arról, hogy a szoftvert legálisan vásárolták. A kulcs a kapott fizikai csomagoláshoz is tartozik, és e-mailben található, ha digitálisan rendelte. Válassza ki országát vagy régióját és nyelvét is.

    Írja le ezt az aktiválási kódot, és tartsa biztonságos helyen. Akkor használja, ha újratelepítenie kell a Microsoft Office alkalmazást.

  3. választ Telepítse az Office alkalmazást. A telepítőfájl letöltése után a későbbi események a használt böngészőtől függenek.

    A Microsoft Office telepítésének legegyszerűbb módja az Edge böngésző használata. Amikor kiválasztja felszerel, az alul lévő párbeszédablak arra kéri, hogy futtassa, mentse vagy törölje a fájlt. Válassza a lehetőséget futás és végezze el a telepítési folyamatot.

    Ha például Chrome-ot használ, a fájl automatikusan a Letöltések mappába kerül, és megjelenik a Letöltéskezelőben a képernyő alján. Válassza ki a fájlt a futtatásához.

  4. Ha a Felhasználói fiókok felügyelete megkérdezi, hogy engedélyezi-e az alkalmazás számára, hogy módosítsa az eszközét, válassza a lehetőséget Igen.

  5. Telepítse a Microsoft Office alkalmazást. A letöltött fájl futtatása után a telepítési folyamat automatikusan megkezdődik. Ha a Windows megkérdezi, hogy engedélyezi-e a telepítést, válassza a lehetőséget Igen. Ha arra kéri, hogy zárjon be egy nyitott programot, válassza a lehetőséget Igen.

  6. A telepítés befejeződött, amikor megjelenik a "Minden rendben! Az Office telepítve van" kifejezés, és egy animáció játszik le, amely megmutatja, hol találhatók az Office-alkalmazások a számítógépen. Válassza a lehetőséget közel.

  7. A Microsoft Office telepítve van és használatra kész. Ne feledje, hogy a rendszer kéri a frissítések telepítését az Office programba. Ha igen, hagyja, hogy ezek a frissítések megtörténjenek.

A Microsoft Office újratelepítéséhez lépjen a Saját fiók oldalra, és válassza a letöltési linket, ha még nincs a telepítőfájl a merevlemezen. Ezután kövesse a fent vázolt utasításokat. Ha megvan a fájl, futtassa azt a telepítés újrakezdéséhez.