A PDF-fájlok egyesítése egyetlen dokumentumban

Mit kell tudni

  • Az Acrobat DC-ben lépjen a következőre: Eszközök > Fájlok egyesítése> Fájlok hozzáadása> Kombinálás.
  • Mac számítógépen a beépített Előnézet alkalmazással kombinálhatja a PDF fájlokat.
  • Használhat egy PDF-összeolvadási szolgáltatást, például a PDF Merge szolgáltatást, egy ingyenes webalapú eszközt, például a Combine PDF-et, vagy egy alkalmazást mobileszközökön.

Ez a cikk azt ismerteti, hogy 2 vagy több PDF-fájlt miként kombinálhat egyetlen dokumentumba Mac, PC és Android vagy iPhone készülékeken.


PDF fájlok egyesítése az Adobe Acrobat DC programmal

Az Adobe Acrobat Reader ingyenes. Az Acrobat Reader segítségével PDF fájlokat tekinthet meg és nyomtathat, valamint megjegyzéseket adhat hozzá. Ezeknek a fájloknak a további kezeléséhez, vagy több PDF-fájl egyesítéséhez telepítse az Acrobat DC-t. Az Acrobat DC megkönnyíti a PDF-fájlok egyesítését.

Az Acrobat DC havi vagy éves előfizetési díj ellenében érhető el, amely az alkalmazás verziójától és az elkötelezettség időtartamától függ. Ha rövid távú igénye van, az Adobe 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, amely nem tartalmaz korlátozásokat a funkcionalitás tekintetében.

Kövesse az alábbi lépéseket a PDF fájlok egyesítéséhez az Adobe Acrobat DC rendszerrel:

  1. Nyissa meg az Acrobat DC alkalmazást, és válassza a lehetőséget Eszközök > Kombinálja a fájlokat.

  2. választ Fájlok hozzáadása annyi fájlt adhat hozzá, amennyit szeretne. Válassza a lehetőséget Nyissa meg a fájlokat az éppen megtekintett dokumentumok felvétele.

  3. Állítsa be a sorrendet, beleértve az egyes oldalak sorrendjét is, úgy, hogy mindegyiket a kívánt helyre húzza.

  4. választ Kombájn befejezni a folyamatot.


Hogyan kombinálhatjuk a PDF fájlokat az Apple Preview programmal

Mac számítógépen a beépített Preview alkalmazással kombinálhatja a PDF fájlokat, így nincs szükség harmadik féltől származó szoftverekre vagy online szolgáltatásokra (és költségekre, mivel az Preview a macOS-sel ingyenes).

  1. Nyissa meg az egyesíteni kívánt PDF fájlok egyikét az Előnézet alkalmazásban.

  2. Menj a Megnézem menüt, és válassza miniatűrök, ha nincs kiválasztva, engedélyezze az indexkép előnézetét.

    A Miniatűr nézet váltásához nyomja meg a gombot opció+parancs+2 a billentyűzeten.

  3. Ha a megnyitott PDF-nek egynél több oldala van, válasszon egy indexképet a bal oldali panelen, ahová másik PDF-fájlt szeretne beszúrni.

    A beszúrt PDF-oldalak a kiválasztott oldal után jelennek meg.

  4. választ szerkesztése > betétlap > Oldal a fájlból.

  5. egy Kereső ablakban keresse meg az importálni kívánt második PDF fájlt az aktuálisba, majd válassza a lehetőséget Nyisd ki.

  6. Ismételje meg a 4. és 5. lépést minden további importálni kívánt PDF-fájl esetében.

  7. Húzza az indexképeket az oldalak sorrendjének módosításához.

  8. Ha elégedett a kombinált PDF-fájllal, válassza a lehetőséget filé > Megtakarítás.


Hogyan kombinálhatjuk a PDF fájlokat a PDF egyesítésével?

Számos webhely kínál PDF-összevonási szolgáltatásokat. Sokan hirdetéseken alapulnak és ingyenesek. Ezek egyike a PDF Merge, amely lehetővé teszi több fájl feltöltését egy webböngésző segítségével. A feltöltött fájlok korlátozása 10 MB lehet.

A PDF Merge egy megfizethető, letölthető alkalmazást is kínál, amely offline módon egyesíti a PDF-eket. Csak a Windows verzió érhető el.

  1. Nyissa meg a PDF-egyesítés webhelyet.

  2. választ Válassz fájlt.

  3. Válassza ki az első egyesítendő PDF-fájlt, majd válassza a lehetőséget Nyisd ki.

  4. választ Válassz fájlt újra a kombinálni kívánt többi fájlhoz. Ha elfogyott a bővítőhely, válassza a lehetőséget További fájlok.

  5. választ megy a kiválasztott fájlok egyesítéséhez.

    A fájlokat az egyes fájlok kiválasztásának és feltöltésének sorrendjében kombinálják.

  6. Töltse le a végleges kombinált PDF fájlt a számítógépére.


Hogyan kombinálhatjuk a PDF fájlokat a PDF egyesítésével?

A Combine PDF egy webalapú eszköz, amely több PDF dokumentumot egyetlen PDF fájlba egyesít. Egyesítsen akár 20 fájlt, beleértve a képeket is, egyetlen PDF fájlba ingyen. A PDF-állítások egyesítésével minden fájlt törölhet a szervereiről a feltöltéstől számított egy órán belül.

  1. Menj a Kombinálja a PDF-t fülre, ha nincs kiválasztva.

  2. Húzza a PDF fájlokat a PDF egyesítés weboldalra. Vagy töltse fel a fájlokat hagyományos módon a kiválasztással Fájlok feltöltése.

  3. Állítsa be a feltöltött fájlok sorrendjét a sorban lévő fájlok húzásával.

  4. választ Kombájn.

  5. Az egyesített PDF fájl, combinepdf.pdf, letöltések a számítógépre.


Hogyan kombinálhatjuk a felhőből származó PDF fájlokat a PDF egyesítésével

A PDF egyesítése, a Smallpdf.com webhely része, egy ingyenes böngészőalapú megoldás, amely a helyi eszköz, a Dropbox és a Google Drive fájljait tartalmazza. Mielőtt egyesítené a fájlokat egy PDF fájlba, a PDF egyesítése segítségével húzza át a fájlokat az oldalak átrendezéséhez vagy törléséhez.

Minden feltöltés és letöltés biztonságosnak tekinthető, és a fájlokat egy órán belül véglegesen törlik a Smallpdf szerverekről. A webhely más, PDF-hez kapcsolódó szolgáltatásokat is kínál, beleértve a megtekintési és szerkesztési eszközöket, valamint a fájlformátumok konvertálásának lehetőségét.

  1. Válasszon egyet A Google Drive-ból or A Dropbox-ból a bejelentkezési ablak megnyitásához.

  2. A felhőalapú fájlok megtekintéséhez adja meg a felhőszolgáltatás bejelentkezési adatait.

  3. Válassza ki a feltölteni kívánt fájlokat, majd válassza a lehetőséget Válasszon.

Hogyan lehet PDF fájlokat kombinálni mobil eszközökön

Vannak olyan Android és iOS alkalmazások, amelyek okostelefonon vagy táblagépen egyesítik a PDF fájlokat. Sok olyan mobilalkalmazás, amely ezt a funkciót ígéri, vagy nem éri el a várt eredményeket, vagy rosszul fejlett, ami gyakran összeomlik és más megbízhatatlan viselkedést eredményez. Ezek a lehetőségek a legmegbízhatóbbak:

  • PDF-segédprogramok: Ez a gyakran frissülő alkalmazás nagyszámú PDF-fájlt egyesít egy Android-eszközről, és más hasznos funkciókkal rendelkezik. Az alapfunkciók díjmentesen érhetők el, míg az alkalmazáson belüli vásárlásokkal hirdetésmentes élmény érhető el.
  • PDF segédprogram: Annak ellenére, hogy az Android alkalmazás ingyenes kiadása bizonyos korlátozásokat tartalmaz, beleértve a legfeljebb 2.5 MB fájlméretet, a PDF segédprogram gyorsan összevon két vagy több PDF dokumentumot. A pro verzió feloldja ezt a korlátozást és eltávolítja az összes hirdetést.
  • PDF Converter: Ez az iOS alkalmazás meglehetősen könnyen egyesíti a PDF fájlokat egy Apple iPhone vagy iPad készüléken. Az alkalmazáson belüli vásárlások megszüntetnek bizonyos méret- és fájlszám-korlátozásokat.
  • PDF-szakértő: A listán szereplő egyik legismertebb és stabilabb iOS-alkalmazás. A PDF Expert árcédulája megéri, ha rendszeresen kombinálja az iCloud könyvtár PDF fájljait.