FBR fájl (mi ez és hogyan nyitható meg)

Az FBR fájlkiterjesztéssel rendelkező fájl egy FlashBack Screen Recording fájl, amelyet néha FlashBack Movie fájlnak is hívnak, és amelyet a számítógép képernyőjén lévő videofelvételek tárolására használnak. A videókat gyakran képekkel, hanggal és szöveggel kombinálják, hogy szoftveres bemutatókban vagy oktatóvideókban használják őket.

A FlashBack Screen Recording fájlhoz hasonlóan az FBR lehet egy Mercury Screen Recording fájl is, amelyet a HP Quality Center szoftver használ a video szoftver bizonyítékainak küldésére a tesztelés során.

Az FBR rövidítése néhány más szakkifejezésnek is, például az antennajel erősségét tekintve az elülső-hátsó aránynak és az adatok tárolására szolgáló szövetalapú replikációs technikának.


Hogyan lehet lejátszani az FBR videofájlokat

Az FBR fájlok, amelyek FlashBack fájlok, az ingyenes FlashBack Express szoftvercsomaggal (korábban BB FlashBack néven) készültek és nyíltak meg. A tényleges felvételi folyamat a Rögzítő programmal történik, de az FBR videót lejátszhatja a Player szoftverrel.

A felvevőt és a lejátszót is egy letöltés tartalmazza a fenti linken keresztül. Ezenkívül meg kell adnia az e-mail címét annak érdekében, hogy megkapja az ingyenes licenckódot, amely lehetővé teszi a program használatát.

Ha az FBR videót más programokban szeretné lejátszani, például a VLC-ben, vagy egy Android vagy iOS eszközön, akkor először át kell alakítania az adott programok és eszközök által támogatott formátumra, például az MP4-re.

A BB TestAssistant, a Blueberry Software másik programjának (ugyanazok a FlashBack Express gyártói) verziói az FBR fájlkiterjesztést is használják, de csak az 1.5-ös és újabb verziókhoz. Régebbi verziók az FBZ fájlkiterjesztést használják.

Ha az FBR fájl sérült, és problémát okoz, amikor megpróbálja megnyitni, olvassa el ezt a FlashBack támogatási cikket.

A HP Mercury Screen Recorder csak akkor készít FBR fájlokat, ha csatlakozik a Micro Focus minőségirányítási szoftveréhez. A HP Mercury Screen Player nevű eszköz képes lehet megnyitni az FBR fájlt, de már nem találunk linket arra a szoftverre.

A minőségirányítási szoftvert korábban HP Minőségközpontnak hívták, de a Hewlett-Packard 2006-ban vásárolta meg a Mercury Interactive Corporation-től, és jelenleg a Micro Focus vállalati szoftverének részeként létezik.


Hogyan lehet átalakítani az FBR fájlt

A FlashBack Express Player ingyenes verziójával megnyitott FBR fájlokat WMV, MPEG4 és AVI videofájl formátumokká lehet konvertálni. A professzionális verzió sok más támogatást nyújt.

Miután a videó az egyik ilyen formátumban van, futtathatja a fájlt egy ingyenes videokonverteren keresztül, hogy elmentse egy másik formátumba, például FLV, vagy akár csak egy audio fájl formátumba, például MP3.

A FlashBack Express Player alkalmazás egy normál videofájlt is átalakíthat FBR fájlformátumba, a Eszközök> Videofájl konvertálása FlashBack Express filmvé ... menüben.

Nem ismerünk olyan átalakító eszközöket, amelyek támogatják a Mercury Screen Recorder fájlokat. Azonban, ha véletlenül a HP Mercury Screen Player másolatát veszi kézbe, akkor a videót más fájlformátumba exportálhatja, hasonlóan a FlashBack szoftverhez.


A fájlja még mindig nem nyílik meg?

Először ellenőrizze, hogy nem tudja-e megnyitni a fájlt a fent említett programokkal, az a fájlkiterjesztése. Győződjön meg arról, hogy az "FBR" felirat olvasható, és nem valami hasonló, például BRL, BR5, GBR vagy FOB. Az, hogy a fájlkiterjesztések hasonlónak tűnnek (ugyanazokat a betűket osztják meg), még nem jelenti azt, hogy ugyanazokkal a programokkal nyithatnak meg.

Ugyanez vonatkozik más fájlformátumokra, például az FB2-re, amely az eBook fájlokra vonatkozik; FBC fájlok, amelyek Family Tree Compressed Backup fájlok; ABR fájlok, amelyeket az Adobe Photoshop alkalmazásával használnak ecsetfájlként; és FlashGet hiányos Töltsön le fájlokat, amelyek rendelkeznek az FB! fájlkiterjesztést és a FlashGet hozza létre.

Ne feledje továbbá, hogy a BB TestAssistant régebbi verziói (az 1.5-et megelőzően) az FBZ fájlkiterjesztést használják, de a fájl továbbra is megnyílik a FlashBack Express Player alkalmazással.

Ha biztos abban, hogy egy FBR fájlról van szó, amelyet a FlashBack képernyőfelvevő szoftver hozott létre, és a fájlra való dupla kattintással nem engedheti meg a lejátszást, fontolja meg az FBR fájlokat megnyitó alapértelmezett program módosítását; FlashBack Express Player-nek kell lennie.

Az FBR videó lejátszásának alternatív módja az, hogy először megnyitja a lejátszó szoftvert, majd használja a filé > Nyisd ki... menüben válassza ki a videót manuálisan.