Hogyan duplázhatjuk meg a helyet a Microsoft Wordben

A különbség az így Microsoft Word és a csiszolt dokumentumok között mind a formázásban rejlik. A szóköz hozzáadása a dokumentumhoz megkönnyíti az olvasást, a szerkesztést és a jegyzetek készítését a nyomtatott példányon. Így megduplázhatja a Microsoft Word dokumentum helyét, és további helyet kaphat e szavak között.

A cikkben található utasítások a Microsoft Word 2007-es és újabb verzióira vonatkoznak.


Dupla helyet adhat egy teljes dokumentumnak a Microsoft Word programban

  1. Menj a Kialakítás Szalag.

  2. választ Bekezdésköz.

  3. Válasszon Kettős.

  4. A Word 2007-es és 2010-es verzióiban ez a folyamat kissé eltér. Ban,-ben FŐOLDAL fülre lépjen a Stílusok csoportot, és kattintson a jobb gombbal Normál. Ezután kattintson módosít megnyitni formázás ablakot, akkor kiválaszthatja Kettős hely és kattintson OK.

Ez a folyamat megduplázza a teljes dokumentum helyét. Azt is észreveszi, hogy számos más térköz áll rendelkezésre; ha a dupla távolság nagyobb szóköz, mint amennyit keres, akkor választhatja azt is, hogy a távolságot 1.15 vagy 1.5 sorra állítja be, vagy akár egyedi igényt is létrehozhat, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek.

A dokumentumtávolság ezen a szinten történő szerkesztésével a szövegformátum-típusok megmaradnak az egész dokumentumban, ami különösen fontos, ha nagy dokumentummal dolgozik.


Dupla szóközzel jelölje be a Word dokumentumot

A dokumentum részhalmazának térközének módosításához kövesse ezt a folyamatot:

  1. Jelölje ki azt a szöveget, amelyet duplázni szeretne. Az egyik lehetőség a Bekezdés menü innen:

    Kattintson a jobb gombbal, és a megjelenő menüben kattintson a gombra Bekezdés.

  2. Egy másik lehetőség a FŐOLDAL A szalag a gombra kattint Sorköz ikont és válassza ki 2.0 a kettős térköz lehetőségeiből.

  3. A kijelölt hely kettős megduplázásához a Microsoft Word 2007 vagy 2010 programban hasonló eljárást kell végrehajtania. Jelölje ki azt a szöveget, amelyet duplázni szeretne a szóközzel, lépjen a FŐOLDAL fülre, és keresse meg a Sor- és bekezdéstávolság kiválasztása a Bekezdés csoport. A Word 2007-ben ezt egyszerűen hívják Sorköz.

    választ 2.0 kettős távolságra.