Hogyan frissíthetjük a modemet

A Snapchat csapata folyamatosan fejleszt mindenféle szórakoztató és csodálatos új funkciót, amelyek szórakoztatóbbá teszik az alkalmazást. Ha az elsők között szeretné használni ezeket az új funkciókat, akkor tudnia kell, hogyan frissítse a Snapchat-ot eszközén, amikor új alkalmazásverzió válik elérhetővé.

A legújabb operációs rendszereket futtató Android és iOS eszközök egyaránt beépítik az automatikus alkalmazásfrissítést, így nem kell aggódnia az alkalmazások manuális frissítése miatt. Ennek ellenére egyesek letiltják az automatikus frissítést, és ha nem is, az alkalmazásokat nem mindig frissítik azonnal, amikor új verzióik elérhetővé válnak.

Így frissítheti a Snapchat alkalmazását, amikor új verzió válik elérhetővé.

Ezek az utasítások iOS és Android készülékekre vonatkoznak, a Snapchat verziójától függetlenül.


Az iOS alkalmazás frissítése az App Store-on keresztül

A Snapchat-frissítések elérhetők az Apple App Store-on keresztül iPhone-okhoz és iPad-ekhez, valamint a Play Store-on keresztül Android-eszközökhöz. Így frissítheti az iOS alkalmazást:

  1. Nyissa meg a App Store alkalmazást a telefonján vagy táblagépén az alkalmazás megérintésével. Győződjön meg róla, hogy csatlakozik az internethez.

  2. Használja a Frissítés alján található fülre kattintva megtalálhatja a Snapchat frissítéséhez szükséges gombot. Ha nem látja a Frissítések lapot, érintse meg a ikont profil ikonra.

  3. Érintse UPDATE mellett Snapchat az alkalmazás frissítéséhez.

A Frissítés címkéből animált haladási kör lesz. Néhány másodperc vagy néhány perc elteltével (a kapcsolattól függően) megnyithatja az alkalmazás új verzióját a használat megkezdéséhez.


Az Android alkalmazás frissítése a Google Playen keresztül

A Snapchat frissítésének lépései kissé eltérnek az Android rendszerén, de ugyanolyan egyszerűek.

  1. Indítsa el a Play Áruház alkalmazás megérintésével.

  2. Érintse meg a menü az alkalmazás bal felső sarkában.

  3. Válasszon Saját alkalmazások és játékok a listából.

  4. Tól FRISSÍTÉSEK lap tetején, keresse meg Snapchat a frissítések listájában.

  5. Ha elérhető egy Snapchat-frissítés, akkor koppinthat UPDATE kapni.

Valójában ennyi van benne - ez nem különbözik attól, mint bármely más, az eszközre telepített alkalmazás frissítése. A Snapchat mindig új funkciókat bocsát ki a csevegéssel, hangulatjelekkel, szűrőkkel, lencsékkel, történetekkel és egyebekkel kapcsolatban, amelyeket nem akar hiányozni. Akár Snapchat-t is használhat a telefonról lejátszott zenével.


Értesítést kap a legújabb Snapchat-frissítésekről

Az App Store vagy a Play Store rendszeres frissítéseken kívüli ellenőrzése kissé trükkös lehet, ha pontosan tudjuk, hogy mikor válik elérhetővé egy új Snapchat verzió. Mivel rengeteg blog foglalkozik műszaki és hírekkel - ideértve a jelentős alkalmazásfrissítéseket is -, amint relevánssá válnak, ezekre a történetekre való odafigyelés segíthet abban, hogy megtudja, mikor érhető el egy új Snapchat-frissítés, és milyen új változtatásokat végezhet el. elvárják tőle.


Állítson be Google figyelmeztetést a Snapchat számára

Az egyik legjobb módszer a Snapchat-frissítésekről szóló hírek fogadására szinte azonnal, amint azokat a Google bejelenti és felvette, ha riasztást állít be a Google Alerts szolgáltatással. Használhatja a "snapchat update" kifejezést a riasztáshoz.

Ha értesítést szeretne kapni, ha a Snapchat frissítéséről bármilyen hír érkezik, kattintson a gombra Opciók megjelenítése az alkalmazásban egy legördülő menü megjelenítéséhez, ahol beállíthatja a Milyen gyakran lehetőség Ahogy megtörténik. Készítse el a riasztást, és e-mailben értesítjük, amint a Google felvesz bármit, ami egy Snapchat-frissítéssel kapcsolatos.

A Google Hírek használata egyéni RSS-hírcsatorna létrehozásához


Használja az IFTTT emlékeztetőket a Snapchat-frissítések letöltéséhez

Ha rendelkezik Android-eszközzel, akkor ezt még továbblépheti, ha az IFTTT segítségével szöveges üzenetet küld Önnek, amikor új e-mailt kap a Google Alerts-től.

Készíthet receptet, amely e-mailt küld Önnek, ha egy Snapchat-frissítés található az App Store-ban (iPhone és iPad esetén). Ez a legjobb módja a frissítések ellenőrzésének az IFTTT használatával. A Play Store és a Google Alerts nem támogatott kiváltó okok, de valószínű, hogy az App Store frissítése azt jelenti, hogy a Play Store is frissül.

Ebben az esetben beállíthatja, hogy a téma "snapchat update" vagy "google riasztás" legyen. Bár a Google Alerts szolgáltatáson keresztül kapott e-mailek a korábbi Snapchat-frissítések történeteihez, vagy akár a jövőbeni alkalmazásfrissítési előrejelzésekhez tartozhatnak, ez még mindig jó módja annak, hogy tájékozódjon.

Az Új funkciók bekapcsolásához ellenőrizze a Beállításokat

Ha úgy találja, hogy minden ismerőse olyan újszerű funkciókat küld Önnek, amelyek nem tűnnek Önnek, és már frissítette az alkalmazást a legújabb verzióra, érdemes belépnie a beállításaiba, hogy ellenőrizze, meg kell-e valamit tennie először be kell kapcsolni.

A beállítások eléréséhez koppintson a profil ikonjára a Snapchat bal felső sarkában. Válassza ki a fogaskerék ikont a jobb felső sarokban, majd érintse meg a elemet kezel alatt a TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK címke.

Beállíthatja a szűrők, az utazás, az ismerősök hangulatjelei és az engedélyek beállításait.

Szeretné kipróbálni az új Snapchat-szolgáltatásokat, mielőtt hivatalosan is megjelennek? Csatlakozzon a Snapchat Beta programhoz.