Hogyan lehet kinyitni az iPhone-t Siri nélkül

Akár elfelejtette a jelszavát, vagy a sérült képernyő miatt nem tudja beírni a kódot a telefonjára, minden remény nem vész el. Ismerje meg, hogyan oldhatja fel iPhone-ját Siri vagy jelszó nélkül.

Az iPhone feloldása ezekkel a módszerekkel fennáll annak a kockázata, hogy elveszíti adatainak egy részét vagy egészét, ha nem készített biztonsági másolatot eszközéről az iTunes vagy az iCloud szolgáltatásra.


Hozzáférés és etika: Ez az Ön készüléke?

Mielőtt belekezdenénk, értjük meg, hogy ez az információ célja, hogy segítse az embereket abban, hogy a saját eszközükön hozzáférjenek az információkhoz. A kódok fontos iPhone-biztosítékot jelentenek annak megakadályozásában, hogy mások hozzáférjenek privát információinkhoz. Ennél is fontosabb, hogy egy mobileszköz feloldása hozzáférést biztosít a közösségi média fiókokhoz, e-mail fiókokhoz és üzenetküldő alkalmazásokhoz, amelyeket csak a tulajdonos használhat.

Más személy telefonjának feloldása engedélye nélkül szintén törvénytelen lehet, attól függően, hogy hol laksz. A jogi következmények hiányától függetlenül valaki más eszközének feloldása a magánélet megsértését jelenti, és etikátlan.


Hogyan lehet kinyitni iPhone-ját Siri vagy jelszó nélkül az iTunes használatával

Amikor az iTunes segítségével oldja fel a telefonját, akkor törli a készülék jelszavát, amely az adatokat is törli. Az iTunes használatával a telefon feloldásához bármilyen számítógépet használhat, beleértve a nem Mac számítógépet is, amennyiben a számítógép rendelkezik az iTunes legújabb verziójával.

Ha azonban eszközéről biztonsági másolatból állítja vissza az iTunes alkalmazást, akkor a számítógép szinkronizálásához korábban használt számítógépet kell használnia. Ellenkező esetben az adatai nem lesznek ott. 

  1. Számítógép segítségével nyissa meg az iTunes alkalmazást Mac vagy PC számítógépen.

  2. Kapcsolja ki az eszközt, és indítsa helyreállítási módba.

  3. A számítógépén látni fogja a Visszaállítás vagy a Frissítés lehetőséget az iTunes alkalmazásban. Válassza a lehetőséget Visszaad

  4. Az iTunes megkezdi a szoftver letöltését az eszközére, amely akár 15 percet is igénybe vehet.

  5. Ha eltelt 15 perc, és a szoftver nem töltődött le az eszközére, akkor készüléke automatikusan kilép a helyreállítási módból. Ismételje meg a fenti lépéseket.

  6. E folyamat után az iPhone-t vissza kell állítani a legutóbbi biztonsági mentésből származó információkkal, de már nem lesz szüksége jelszóra. Miután a folyamat befejeződött, beállíthatja és használhatja eszközét.

    Az Apple lehetőséget ad arra, hogy konfigurálja készülékét úgy, hogy tíz egymást követő helytelen jelszó-kísérlet után törölje magát. Míg ez alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, a következővel léphet be beállítások > Érintse meg az ID és a Jelszó lehetőséget. Erre a területre való belépéshez meg kell adnia jelszavát. A képernyő alján koppintson a ikonra Adatok törlése váltás On.


Az iPhone feloldása Siri vagy jelszó nélkül az iPhone keresése segítségével

A Find my iPhone nemcsak az elveszett eszköz felkutatásában hasznos, hanem arra is használható, hogy hozzáférjen a lezárt iPhone-hoz.

A Find my iPhone alkalmazás törli a jelszót, és sajnos az összes adatot. A folyamat befejezése után azonban az iTunes vagy az iCloud segítségével visszaállíthatja adatait.

  1. Használjon másik eszközt vagy számítógépet az iPhone keresése oldal felkereséséhez.

    Ennek az oldalnak a megnyitásához nem Apple készüléket kell használnia, csak internetkapcsolattal rendelkező webböngészőt.

  2. Jelentkezzen be iCloud jelszavával, amely az eszközéhez társított Apple ID.

  3. választ Minden eszköz a képernyő felső részén. Az ehhez az Apple ID-hez társított összes eszköz megjelenik a képernyőn. Válassza ki a feloldani kívánt eszközt.

  4. választ Töröld az iPhone-t a készüléken található összes adat törléséhez, beleértve a jelszót is.

  5. Az adatok visszaállításához használja az iTunes vagy az iCloud alkalmazást.


Túl sokszor téves jelszó megadása után oldja fel az iPhone zárolását

Ha Ön vagy valaki túl sokszor hibás jelszót adott meg, az Apple ID automatikusan biztonsági zárként lezár. Az Apple ID feloldásának módja:

Az Apple támogatási oldalán nincs megadva a próbálkozások száma, de a következőket mondja: "A fiók feloldásának több sikertelen kísérlete után az Apple azonosító zárolva marad, és másnap megpróbálhatja újra."

  1. Látogasson el az iforgot.apple.com oldalra, hogy kinyitja fiókját a meglévő jelszavával vagy visszaállítsa jelszavát. 

  2. Lehet, hogy személyazonosságának igazolásához néhány biztonsági kérdésre kell válaszolnia.

  3. Ha aktiválta a kétfaktoros hitelesítést, megbízható eszköz vagy telefonszám segítségével oldhatja fel Apple ID-jét.


Miután az iPhone fel van oldva

A fenti módszerek egyikének követésével iPhone feloldódik, és új jelszót állíthat be. Az iPhone-t is visszaállíthatja az iTunes vagy az iCloud meglévő biztonsági másolatával.