Mi a teendő, ha az iPad nem kapcsol be

Általában, ha az iPad képernyője fekete, alvó üzemmódban várja, hogy aktiválja a Kezdőlap vagy az Alvó / Ébresztő gombot. Lehet, hogy a táblagép ki is van kapcsolva. Az alvásból nem ébredő iPad megoldásának egyszerű és bonyolult megoldásai lehetnek.


Az iPad nem bekapcsolásának okai

Az iPad nem kapcsolásának leggyakoribb oka az akkumulátor lemerülése. De a probléma ennél súlyosabb lehet, beleértve a sérült szoftvert vagy a hardver problémáját.

A nem bekapcsolódó iPad javítása

Ez a probléma az iPad összes modelljét érintheti, és a kipróbált megoldások ugyanazok, mint az összes használt iPad modell esetében.

  1. Kapcsolja be az iPad készüléket. Tartsa nyomva a Sleep / Wake gombra az iPad tetején. Ha az iPad ki van kapcsolva, akkor néhány másodperc múlva meg kell jelennie az Apple logónak, ami azt jelenti, hogy a tablet normálisan működik.

  2. Végezzen erő újraindítást. Nyomja meg mind a FŐOLDAL és Sleep / Wake gombokat a képernyő tetején legalább 10 másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

  3. Töltse fel az akkumulátort. Ha az iPad néhány másodperc múlva nem indul, valószínűleg lemerül az akkumulátor. Ebben az esetben csatlakoztassa az iPad készüléket a fali aljzathoz a mellékelt kábel és töltő segítségével. Várjon egy órát, amíg az akkumulátor töltődik, majd kapcsolja be az iPad-et. Még akkor is, ha az iPad bekapcsol, alacsony lehet az energiafogyasztása, ezért hagyja tölteni, amíg csak lehetséges, vagy amíg az akkumulátor teljesen fel nem töltődik.

    Ha úgy tűnik, hogy iPadje gyakran lemerül, próbálkozzon az akkumulátor élettartamának megtakarításával.

  4. Ha az iPad még mindig nem kapcsol be, akkor hardverhiba lehet. A legegyszerűbb megoldás a legközelebbi Apple Store megkeresése. Az Apple áruház alkalmazottai segíthetnek meghatározni, hogy mi az alapja az iPad problémájának.

  5. Ha nincs a közelben Apple Store, kérjen segítséget és útmutatást az Apple ügyfélszolgálatától.