Mi az az EFX fájl, és hogyan nyithatja meg?

Az EFX fájlkiterjesztésű fájl egy eFax Fax Document fájl. Az eFax szolgáltatás használja őket, amely lehetővé teszi faxok küldését és fogadását az interneten keresztül.

A Jedi Knight Effects fájlok az EFX fájlkiterjesztést is használják. Ha az EFX fájlja nem faxfájl, akkor valószínűleg ebben a formátumban van, amelyet a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy videojáték effektusokkal kapcsolatos információk tárolására használnak.


Hogyan nyitható meg egy EFX fájl

Az EFX faxfájlok megnyithatók és használhatók az eFax Messenger alkalmazással. Noha a program teljesen ingyenesen letölthető és telepíthető, valójában csak akkor fog működni, ha Plus, Pro vagy Corporate fiókkal jelentkezik be.

Az eFax Messenger segítségével EFX fájlokat is készítenek; megnyithatja a TIF, a HOT, a JPG, a GIF, a BMP, az AU, a JFX és más programokat közvetlenül a programban, hogy a fájlt EFX formátumba mentse, vagy azonnal új faxként küldje el.

Miután megnyitotta az EFX fájlt, vagy bármely más támogatott formátumot, használja a filé > Új fax létrehozása menü a fax elküldéséhez.

Más EFX fájlokat használ a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy játék, de valószínűtlen, hogy az EFX fájlt kézzel is megnyithatja a játékon belül. Valószínű, hogy az EFX fájlt a játék szükség szerint használja és valahol a játék telepítési mappájában tárolja, de nem az Ön számára készült.

Ha úgy találja, hogy a PC-jén lévő alkalmazás megpróbálja megnyitni az SRF fájlt, de ez nem a megfelelő alkalmazás, vagy inkább egy másik telepített programmal szeretné megnyitni az SRF fájlokat, megváltoztathatja az alapértelmezett programot egy adott fájlkiterjesztéshez.


EFX fájl konvertálása

Az eFax ingyenes eFax Messenger programja képes az EFX fájlokat PDF, TIF és JPG formátumba konvertálni. Ezt megteheti a programon keresztül filé > Export menü tétel. Használat filé > Mentés másként ha más dokumentumokat szeretne EFX formátumra konvertálni, vagy a faxot fekete-fehér TIF képként szeretné menteni.

Ha az EFX fájlnak valamilyen más formátumban kell lennie, amelyet az eFax Messenger nem támogat, először konvertálja át támogatott formátumra (például JPG), majd alakítsa át a fájlt valami másra egy ingyenes fájlkonverter segítségével. Az Exportálás opció nem látható a menüben, amíg nem kapcsolja az eFax Messenger programot Fax szerkesztés módba, amelyet a program jobb oldalán tehet meg.

Nagyon valószínűtlen, hogy a Star Wars videojátékhoz használt EFX fájlt bármilyen más formátumba konvertálhassák. Valójában ez valószínűleg használhatatlanná tenné a játékban.


Még mindig nem tudja megnyitni a fájlt?

Ha a fájl a fentiekben ismertetett javaslatok kipróbálása után nem nyílik meg, több mint valószínű, hogy rosszul olvassa a fájlkiterjesztést. Más fájlkiterjesztések úgy tűnhetnek, mintha "EFX" -et olvasnának, de ha nem, akkor más programmal kell megnyitni őket.

Például az EFX fájlok nem azonosak az FXB vagy az FDX fájlokkal, annak ellenére, hogy a fájlkiterjesztéseik hasonlónak tűnnek. Kövesse ezeket a linkeket, ha többet szeretne megtudni a fájlok használatáról.

A másik az EFW. Bár az első két betű megegyezik az EFX-lel, az EFW fájl átnevezett ZIP vagy futtatható fájl, ezért más programmal nyílik meg.