Az Instagram-fiók újraaktiválása

Bár az Instagram minden bizonnyal nagyon szórakoztató lehet, sokan úgy döntenek, hogy egy bizonyos időpontban deaktiválják a fiókjukat. Ha készen áll a fiók újraaktiválására, a szolgáltatás támogatja az azonnali újraaktiválást.

Ha az Instagram-fiók törlése mellett döntött, a műveletet nem lehet visszavonni. A törölt fiók nem állítható helyre; létre kell hoznia egy vadonatúj fiókot.


Az Instagram-fiók újraaktiválása

Ha azonban ideiglenesen letiltotta fiókját, bármikor újraaktiválhatja. Javasoljuk, hogy erre várjon legalább 24 órát, mivel a kezdeti deaktiválási folyamat befejezése eltart egy ideig.

Ha készen áll az újraaktiválásra, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást, vagy látogasson el az Instagram webhelyére.
  2. Jelentkezzen be a hitelesítő adatokkal.

Ha helyesen adta meg nevét és jelszavát, és sikeresen hitelesítette, fiókját újraaktiváltuk. Nincs külön követendő folyamat.


Az Instagram jelszavának visszaállítása

Ha továbbra is problémái vannak, és úgy tűnik, hogy nem tud bejelentkezni, akkor először meg kell adnia a jelszavát.

A jelszó visszaállításához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást.
  2. A bejelentkezési képernyőn válassza a ikont Elfelejtette a jelszavát? link. 

Kérjen linket a jelszó visszaállításához telefonon vagy felhasználónéven keresztül. Hitelesítse összekapcsolt Facebook-fiókjával, ha van ilyen.


Felfüggesztett Instagram-fiók helyreállítása

Egyes Instagram-fiókok a tulajdonos beleegyezése nélkül letiltásra kerülnek - általában akkor, amikor valaki nem megfelelő tartalom közzétételével vagy más elfogadhatatlan magatartással sértette meg a közösségi média szolgáltatás használati feltételeit. Ezekben az esetekben a fiók újraaktiválása nem olyan egyszerű és nem mindig lehetséges.

Fellebbezési eljárás van azonban érvényben, ahol elmondhatja az ügyét, és reménykedhet bizonyos engedékenységben. Ha fiókját felfüggesztettük, jelentkezzen be az Instagramba a szokásos módon, és kövesse a hitelesítéskor megjelenő képernyőn megjelenő utasításokat, ha fellebbezést szeretne benyújtani.