Az iPhone használata zseblámpaként

Elakadt a sötétben, és fényre van szüksége? Amíg megvan a telefonod, jól vagy. Az iPhone hátoldalán található vaku zseblámpaként használható.

Normál esetben a vaku csak rövid ideig jelenik meg fényképezéskor vagy értesítés esetén, de a beépített zseblámpa eszközzel a vakut bekapcsolva tarthatja. Az iPhone zseblámpa beépített és elérhető a Vezérlőközponton keresztül. Vannak olyan harmadik féltől származó alkalmazások is, amelyek más lehetőségeket adnak az iPhone zseblámpához, például a strobot.

Az iPhone elemlámpa funkció iOS 7 és újabb rendszereken érhető el. Ez a cikk az iOS 12-es és újabb verzióira vonatkozik.

iPhone kép: Apple 


Az iPhone zseblámpa használata a Vezérlőközpontban

Az iPhone elemlámpa bekapcsolásához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Nyissa meg a Vezérlőközpontot. Az iPhone X és újabb verzióin ezt úgy teheti meg, hogy ellop a jobb felső sarokból. Régebbi modelleken csúsztassa felfelé a képernyő alját.

  2. Érintse meg a zseblámpa ikonra a bekapcsoláshoz.

    Ha nem látja a Zseblámpa ikont a Vezérlőközpontban, nyissa meg beállítások és menj Középre > A vezérlők testreszabása. megtalálja zseblámpa és koppintson a mellette lévő pluszjelre.

  3. Az iPhone hátoldalán található vaku bekapcsol és addig marad bekapcsolva, amíg ki nem koppintja a Zseblámpa ikont.

Az iPhone elemlámpás használatával gyorsan lemerülhet az akkumulátor. Ha iPhone-jának kevés az energiája, és nem lesz esélye hamarosan feltöltődni, kerülje az elemlámpa használatát, vagy használjon akkumulátor-megtakarítási tippeket az iPhone akkumulátorának megtakarításához.


Az iPhone zseblámpa használata a lezárási képernyőről

Szeretne még gyorsabb módot az iPhone zseblámpa bekapcsolására? Megteheti közvetlenül a zár képernyőn.

Világítsa meg iPhone képernyőjét: koppintson rá, emelje fel a telefont vagy kattintson az Oldalsó gombra. Ezután hosszan nyomja meg a zseblámpa ikont a képernyő bal alsó sarkában a zseblámpa bekapcsolásához. Nyomja meg újra a kikapcsoláshoz.

A Sirit is használhatja az iPhone zseblámpájának vezérlésére. Csak aktiválja a Sirit, és mondjon valami olyat, hogy "kapcsolja be a zseblámpámat" vagy "kapcsolja ki a zseblámpát".


Az iPhone elemlámpa fényerejének szabályozása

Ha iPhone X-je vagy újabb van, akkor van egy extra lehetősége a zseblámpájára: szabályozhatja, hogy mennyire fényes. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:

  1. Nyissa meg a Vezérlőközpontot az utolsó szakaszban leírtak szerint.

  2. Hosszan nyomja meg a zseblámpa ikont a Vezérlőközpontban.

  3. Csúsztassa felfelé és lefelé a képernyőn megjelenő sávot, hogy a zseblámpa halványabbá vagy világosabbá váljon.

Problémái vannak a zseblámpával? Nézze meg, hogy az iPhone zseblámpa nem működik? Próbálja ki ezeket a javításokat.


Egyéb iPhone elemlámpa alkalmazások

Míg az iOS-be épített zseblámpa alkalmazás alapvető használatra képes, vannak olyan alkalmazások, amelyek több funkcióval rendelkeznek. Számos elemlámpa-alkalmazás érhető el az App Store-ban. Noha sokan nagyon hasonlóak, van néhány, amely kiemelkedik:

  • Zseblámpa Ⓞ: Ez az ingyenes iPhone zseblámpa alkalmazás vezérli a zseblámpa fényerejét és a stroboszkóp effektusait. Iránytűvel és Maps integrációval is rendelkezik, így a térképen láthatja, merre tart, és tudja, hogy hol van.
  • Zseblámpa iPhone + iPad készülékhez: Tartalmaz egy iránytűt és térképet, strobe üzemmódot, magasságkövetést, zenei módokat, ütemeknek megfelelő impulzust, szimulált öngyújtót és alkalmazáson belüli vásárlásokat a vizuális témákhoz.
  • A legjobb vaku: Ez egy ingyenes zseblámpa alkalmazás az iOS rendszerhez, amely tartalmazza a szokásos zseblámpa, villogó és térképek / iránytű funkciókat, valamint egy nagyítót, a fény tapsolással történő be- és kikapcsolásának lehetőségét, és még sok minden mást. Az alkalmazáson belüli vásárlások feloldják a funkciókat és eltávolítják a hirdetéseket.

Az Android zseblámpa alkalmazások felhasználói információkat szolgáltathatnak ismeretlen feleknek, az iPhone zseblámpa alkalmazásokat ez nem érinti. Az Apple felülvizsgálja az összes alkalmazást, mielőtt elérhetővé tenné az alkalmazásokat.