Azonnal zárja be az összes lapot a Safari alkalmazásban az iPhone vagy az iPad készüléken!

Van egy egyszerű módja annak, hogy bezárja az összes lapot az iPhone vagy iPad Safari böngészőjében anélkül, hogy mindegyik lapot külön meglátogatná. Noha nem nagy dolog néhány vagy akár egy tucat nyitott lapot tartani, a Safari böngésző időnként teljesítményproblémákat okoz, ha túl sokat nyit meg.

Ezek az utasítások iOS 12, iOS 11 és iOS 10 rendszereken működnek.


Az összes lap bezárása a Safari böngészőben

A Tab menü segítségével zárhatja be az összes nyitott csapot egyszerre. Érintse meg és tartsa lenyomva a gombot Tab gomb, amely két egymásra helyezett négyzetnek tűnik. Amikor megérinti, a gomb új ablakot nyit, de ha ujját rajta tartja, megjelenik a Tabs menü.

A Lapok menü tartalmaz egy lehetőséget az összes megnyitott fül bezárására, kivéve az éppen megtekintett oldalt.

Ezzel a módszerrel privát lapot nyithat meg privát böngészési munkamenet indításához.


Hogyan lehet bezárni az összes lapot a Safari böngésző megnyitása nélkül

Ha nem tudja megnyitni a Safarit az iPhone vagy iPad összes megnyitott fülének bezárásához, törölje a Safari gyorsítótárát a webhelyadatokról. Ez a megközelítés a fülek bezárásának módja, és csak akkor szabad ezt megtenni, ha nem tudja bezárni a lapokat a webböngészőben. Ezen adatok törlése törli az eszközön tárolt összes cookie-t, ami azt jelenti, hogy újra be kell jelentkeznie azokra a webhelyekre, amelyek rendszerint bejelentkezve tartják Önt a látogatások között. 

Az iPhone vagy iPad Beállítások alkalmazásban keresse meg a szafari szakasz és válassza ki Törölje az előzményeket és a webhelyadatokat. Erősítse meg a választást az előugró képernyőn.