DVT fájl (mi ez és hogyan nyitható meg)

A .DVT kiterjesztésű fájl egy DepoView Digital Video Transcript fájl. Ez egy átiratfájl, amely összekapcsolható egy videóval, így együttes megnyitáskor az átirat egyidejűleg megjelenhet a videó lejátszásakor.

Ha a videofájlt és az átiratfájlt összeolvasztja, az eredmény a .DVI utótagot használja.

A DVT és a DVI olyan rövidítések, mint a digitális videotechnika, a digitális vizuális felület, az adatellenőrzési teszt és a digitális videotovábbítás, de semmi közük az itt említett fájlformátumokhoz.


Hogyan nyitható meg egy DVT fájl

A DVT fájlok az inData DepoView alkalmazásával nyithatók meg. Használja a filé > Nyissa meg az átiratot menüpont a DVT fájl betöltéséhez a programba.

Tekintettel arra, hogy a DVT fájlok olyan átiratok, amelyek szöveget tartalmaznak, jó eséllyel meg lehet nyitni egy szövegszerkesztővel, például a Windows Jegyzettömbjével vagy a macOS TextEditjével. A DVT fájl szöveges dokumentumként történő megnyitásának néhány további lehetőségével kapcsolatban tekintse meg a Legjobb ingyenes szövegszerkesztők listánkat.

Ha úgy találja, hogy egy számítógépen lévő alkalmazás megpróbálja megnyitni a DVT fájlt, de ez nem a megfelelő alkalmazás, vagy inkább egy másik telepített programmal szeretné megnyitni a DVT fájlokat, megváltoztathatja az alapértelmezett programot egy adott fájlkiterjesztési útmutatóhoz a módosítás elvégzéséhez. Ablakok.


Hogyan lehet átalakítani a DVT fájlt

A DepoView program exportálhat egy videoklipet az átirattal együtt a TrialDirector Clip Creation Scripts formátumba (.CCS fájl) a filé > Exportálja a klipalkotási parancsfájlt menüpontot.

Ne feledje, hogy a DVT fájlok csak átiratok. Ez azt jelenti, hogy nem lehet konvertálni a DVT fájlt MP4-re vagy bármilyen más videó formátumra. Ha el kell mentenie a DVT fájlt egy videóba, először össze kell egyesítenie magát a videofájlt.


Még mindig nem tudja megnyitni a fájlt?

Ellenőrizze a fájlkiterjesztést, hogy megbizonyosodjon róla, hogy valóban ".DVT" felirat olvasható-e, és nem valami más, ami csak hasonlít. Egyes fájlformátumok a fájl végén olyan utótagot használnak, amely nagyon hasonlít a DVT-re, annak ellenére, hogy a formátumok teljesen különböznek egymástól.

A DVTPLUGIN fájlok az egyik példa. Ezek olyan Xcode DVT bővítmények, amelyek az Apple'x Xcode szoftverrel nyílnak meg, de amelyeknek semmi közük a DepoView-hoz vagy általában az átiratfájlokhoz.

Néhány további példa a DVT fájlokhoz könnyen összetéveszthető fájlokra: DWF, DVD és DWT (Dreamweaver Web Page Template) fájlok.