SFM fájl (mi ez és hogyan nyitható meg)

Az SFM fájlkiterjesztéssel rendelkező fájl lehet egy S Memo fájl, amelyet jegyzetek tárolására használnak egy Samsung Galaxy eszközön, az S Memo alkalmazással, de ez nem az egyetlen formátum, amelyben egy SFM fájl szerepelhet.

Az SFM a standard formátumú jelölők rövidítése is, amelyek a szöveg oldalába beágyazott karakterek egy nagyobb verscsoport versét, fejezetét vagy más szakaszát jelzik. Ezek az egyszerű szöveges fájlok használhatják a .SFM fájlkiterjesztést.

A Valve Source Filmmaker (SFM) eszköze .SFM fájlokat is használ mentett munkamenetekként filmkészítés közben. Egyes SFM fájlok lehetnek DART Pro 98 Soundtree Structure fájlok vagy könyvelési űrlapfájlok.


Hogyan nyitható meg egy SFM fájl

Az SFM fájlokat használó Samsung Galaxy eszközök szükség szerint tárolják és megnyitják őket. Valójában nincs szükség, és valószínűleg nem is eszköz arra, hogy magáról az eszközről nyissa ki őket. 

A 6 legjobb Samsung telefon 2020-ban

Ha azonban az eszközt számítógéphez csatlakoztatja, előfordulhat, hogy kimásolja a fájlt az Application Smemo cache vagy Application Smemo switcher mappából, majd egy ingyenes szövegszerkesztővel megnyithatja.

Néhány eszköz az S Notes helyett az S Notes alkalmazást használja, így lehetséges, hogy az ezeken az eszközökön használt SFM fájlok nem nyílnak meg az alapértelmezett Notes alkalmazással. Mindazonáltal nem valószínű, hogy az SFM fájlokat olyan Samsung készülékeken hozzák létre, amelyek nem használják az S Memo alkalmazást.

Az SFM fájlokat, amelyek szabványos formátumú jelölők, szövegszerkesztővel is meg kell tudni nyitni. Az Adapt It fordító program SFM fájlokat használ, például információk szűrésére és a szövegben történő navigálásra. A Paratext egy másik program, amely SFM fájlokat használ.

A Source Filmmaker (amelyhez a Steam telepítése szükséges) megnyitja az adott eszközzel használt SFM fájlokat. A DART Pro-nak képesnek kell lennie az olyan SFM fájlok megnyitására, amelyeket Soundtree Structure fájlként használnak. Más SFM fájlokat lehet használni a könyvelési űrlapokhoz, és a Sage könyvelő szoftverével megnyithatók.

Tekintettel az .SFM végződésű fájlok sokféle felhasználására, ha több SFM fájlnyitóval rendelkezik a számítógépén, jó eséllyel a fájl egy olyan programmal nyílik meg, amelyet nem szeretne használni. Ha azt szeretné, hogy egy másik program használja az SFM fájlt, amikor duplán kattint rá a Windows rendszerben, olvassa el az Alapértelmezett program módosítása egy adott fájlkiterjesztéshez című útmutatót.


SFM fájl konvertálása

Ha képes megnyitni egy S Memo szövegfájlt szövegszerkesztőben, akkor az SFM fájlt egészen biztosan átalakíthatja egy másik szövegalapú formátumba, például HTML vagy TXT.

Az SFM fájlkiterjesztéssel rendelkező szabványos formátumú jelölőket el lehet menteni egy másik formátumba ugyanazon a programon keresztül, amely képes megnyitni a fájlt.

Ugyanez vonatkozik a DART Pro és az .SFM fájlkiterjesztést használó könyvelési űrlapokra. Bármely program, amely támogatja a fájl exportálását vagy konvertálását más formátumba, valószínűleg ezt megteheti valahol a filé menü, vagy esetleg a Megtérít or Export opciót.

A Forrásfilmes fájlok megértése bonyolult lehet. Mivel ezeket a fájlokat filmfájlokkal használják, lehetséges, hogy az SFM fájlt MP4, MP3, MOV, AVI vagy valamilyen más audio / video formátumra konvertálja, de ez nem lehetséges, mivel az SFM fájl csupán egy mentett munkamenet, amely megfelel a Source Filmmakerrel használt projekthez.

Valószínűleg nincs ok az SFM fájl konvertálására más formátumra, de ha filmet szeretne készíteni a Source Filmmaker alkalmazással, nyissa meg az SFM fájlt a munkamenet betöltéséhez, majd használja a filé > Export > Film menüpontot.

Az SFM a felszíni lábak / perc értéket is jelenti. Ha az SFM-et RPM-re (percenkénti fordulatszámra) kívánja konvertálni, akkor a Destiny Tool sebesség / hírfolyam diagramjával megteheti.


Még mindig nem tudja megnyitni a fájlt?

Ha a fenti programok közül egyik sem nyitja meg a fájlt, jó eséllyel nincs igazán SFM fájlja, hanem helytelenül olvassa a fájlkiterjesztést.

Például lehet, hogy a fájl valóban csak egy hasonló hangzású vagy hasonlóan írt utótaggal rendelkezik, például SMF (StarMath Formula), SFZ, SFV, SFW (Seattle FilmWorks Image), CFM vagy SFPACK fájl.

Ha valóban nincs SFM fájlja, akkor keresse meg a fájl valódi kiterjesztését, hogy megtudja, mely programokkal lehet megnyitni vagy konvertálni.