Vásároljon iPad Mini 4-et?

Az iPad négy modellben és öt méretben kapható, így nem csoda, miért válik egyre nagyobb kihívás eldönteni, melyik iPad modellt érdemes a legjobban megvásárolni. A táblagépekben a méret nem mindig számít, és néha a kisebb is jobb, különösen, ha kisebb árcédulával jár.

Tehát az új 12.9 hüvelykes vagy 11 hüvelykes iPad Pro, a 10.5 hüvelykes iPad Air, a 10.2 hüvelykes belépő szintű iPad vagy akár az iPad Mini 5 vásárlása helyett érdemes megvásárolni egy megfizethető, felújított terméket 7.9 hüvelykes iPad Mini 4. Az Apple 4 márciusában megszüntette a Mini 2019-et, és kicserélte az iPad Mini 5-re.

Az iPad Mini 4 2015-ben jelent meg az iPad Air 2-vel egy időben. Jelentős frissítést jelentett az iPad Mini 3-hoz képest. Az iPad Mini 4-et két modellben gyártják: csak Wi-Fi vagy 4G LTE-vel ellátott Wi-Fi adatkapcsolat.


Mi tetszik az iPad Mini 4-ben

Meglepő módon az iPad Mini 4 nem volt a legolcsóbb iPad az Apple-től. Az iPad Mini termékcsalád rendelkezik előnyökkel, és sokan inkább a nagyobb iPad vagy a sokkal drágább iPad Pro modellek helyett.

Az iPad Mini 4 támogatja az iOS operációs rendszer legújabb verzióját, így jellemzői folyamatosan javulnak. Apple, Inc.

  • A kisebb formát könnyebb szállítani, így tökéletesen illeszkedik a már megtelt bőröndbe vagy egy nagy kézitáskába.
  • Az iPad Mini 4 támogatja a Touch ID-t a biztonság és a Touch ID által kínált néhány könnyen használható funkció segítségével.
  • Az iPad Mini 4 alapvetően egy kisebb formátumú iPad Air 2. Az iPad Air 2 korában az egyik legjobban eladott iPad modell volt.
  • Az iPad Mini 7.9 hüvelykes képernyője nagyobb, mint az ilyen méretű Android táblagépek szokásos 7 hüvelykes kijelzője, ami végül mintegy 35% -kal több használható helyet biztosít a kijelzőn.
  • Támogatja az iPad többfeladatos funkcióit.

Mit nem szeret az iPad Mini 4

Sajnos a Mini 4-től több nem tetszik, mint ami tetszik, ami miatt ez az iPad modell nehéz eladást jelent.

A 2018-as iPad Pro modellek egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy csatlakoztathat egy külső monitort az USB-C segítségével. alma 

  • Az iPad Mini 4 2015 után nem frissült. Viszonylag lassabban működik, mint sok régebbi iPad modell.
  • Lehet, hogy a lassabb processzor nem kérdés, ha némi megtakarítást kapott, de az Apple egy 128 GB-os tárolási megoldással konfigurálta. Ez rendben van, ha szüksége van a további tárhelyre, de ha nem, akkor fizet valamiért, amire nincs szüksége.
  • Nem támogatja az Apple ceruzát. Ez nem jelent nagy problémát azok számára, akik nem terveznek ceruzát használni, de ha szeretsz rajzolni, akkor az Apple Pencil az egyik legjobb elérhető toll.
  • Nem támogatja az USB-C-t. A legújabb iPad Pro modellek egyik legmenőbb tulajdonsága az USB-C támogatása, nem pedig az Apple saját Lightning csatlakozója. Igazság szerint, más régebbi iPad modellek sem támogatják az USB-C-t.
  • Az iPad Mini 4 elülső, 1.2 megapixeles kamerájáról készített szelfik nem tarthatnak gyertyát a legtöbb iPadhez. Összehasonlításképpen: az iPad Mini 5 7 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik.

Vásároljon iPad Mini 4-et?

Ha az iPad frissítésén vagy az első táblagép megvásárlásán gondolkodik, akkor az iPad (új vagy előző generáció) jobb vétel, mint az iPad Mini 4. Valamely ponton hamarosan, ha az Apple precedenst követ, a vállalat a Mini 4-et kijelöli elavulttá válik, és többé nem fogja támogatni.

Ha azonban további tárhelyre van szüksége 32 GB-tól 128 GB-ig, akkor az iPad Mini 4 vonzóbbá válik. Sokan kedvelik a Mini 4 kisebb formátumát, mint a piacot átvevő nagyobb táblagépek. Ha nem ellenzi a használt vagy felújított vásárlást, valószínűleg vásárolhat olcsó iPad Mini 4-et, nem pedig teljes árat fizet az új iPad-ért.